FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-30

JÓ REGGELT!

Este jön egy kis sminkzsákmányos bejegyzés, de addig is ünnepeljük, hogy végre péntek van ezzel az inspiráló trendvideóval, amiben a már-már ikonikus státuszú sztár sminkmester Pat McGrath mutatja be, milyen sminket álmodott meg a D&G 2012/2013 őszi-téli bemutatójára.
Bár elméletileg a zimankósabb időszak trendjébe illeszkedik majd ez a smink, de szerintem kislányos üdeségével teljes értékű 'look' lehet most tavasszal is...

2012-03-29

BLOGAJÁNLÓ - THE ENAMORADO SYNDROME

Halihó! Újra itt vagyok! :-) Ez az elmúlt két nap olyan volt, hogy... jaaajjj! Na de sebaj, most mutatok Nektek egy remek kis blogot, amit egy nagyon cuki kis hölgy, Karen alkotott (már mutattam tőle nektek egy videót régebben).

A blog neve The Enamorado Syndrome (egy picit kacifántos, nem?). Ízelítőként most mutatok Nektek tőle egy csodajó zöld sminket. Imádom ezt a friss, pezsgő tavaszi árnyalatot!!! :-)


2012-03-27

POMPÁS CUKORKASZÍNEK LISA ELDRIDGE-TŐL

Íme egy csoda trendi kis make-up Lisa Eldridge tolmácsolásában egy-két igazán ínycsiklandozó cukorkaszínnel az édesszájúaknak. :-)

Ti szeretitek ezeket az élettel teli tavaszi trendszíneket?

2012-03-25

FOTD - 1 CERUZA, 1 SZEMHÉJFESTÉK KIEGÉSZÍTÉS

Tegnap este nagyon kedves barátainkhoz volt meghívásunk. Arra sajna már nem volt időm, hogy a reggel feltett sminkemet (amiről itt olvashattok bővebben) egy teljesen újra cseréljem, így ezt pofoztam ki egy kicsit.

 Ehhez egy adag bronzosítót és highlightert használtam. Ezen kívül a rúzst is lecseréltem az Astor Color Last VIP 132-es Fuchsia Allure-jére. Mit szóltok hozzá? Melyik jön be jobban?

2012-03-24

FOTD - 1 CERUZA, 1 SZEMHÉJFESTÉK

A ma reggel kicsit hektikusra sikeredett, így a sminkem nagyon egyszerű és gyors volt. Mondhatjuk, semmi extra, de ha már kutyafuttában lőttem 1-2 képet róla, megmutatom.


És most jöjjenek a részletek...

10 PERCES SMINKEK PIXIWOO-TÓL + VENDÉGBLOGGER FELHÍVÁS

Kalandozgattam egy kicsit a Youtube-on és most találtam meg a Pixiwoonak ezt a nagyon hasznos kis tutoriál gyűjteményét, amiben a sminkmester nővérek 10 perc alatt elkészíthető sminkeket gyűjtöttek csokorba.
10 MINUTE MAKE-UPS LINK: 

Bár néhány smink esetében nem árt egy kis begyakorlás, de nagyon sok van közöttük, amit első ránézés után is pofonegyszerű újraalkotni. Az én kedvencem most a Peahces Geldof inspirálta smink, amit meg tudtok nézni, ha tovább olvastok (szerintem ma meg is csinálom). Szuper egyszerű, szuper mutatós... 

2012-03-23

KOMPAKT KALAND :-)

Ma a képen szereplőekhez hasonló klassz élénk színeket öltöttem magamra és ehhez egy nagyon egyszerű sminket pakoltam magamra, aminek az az érdekessége, hogy a szem-, orca és szájszínezés is egyazon kompakt termékkel történt.

Ez pedig egy szemhéjfesték-pirosító-szájfény kombó volt a Pixitől. Erről a termékről itt olvashattok részletesebben. Na de lássuk akkor a kész sminket és azt, mit hova és hogyan használtam... 


2012-03-21

NEON LÁZ (CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK) :-)

Idén tavasszal (és gondolom majd  nyáron is) tombol a neon láz, ezért úgy döntöttem, összegyűjtök nektek egy csokor videót inspirálódás gyanánt. A nyitó és záró videók egy-egy ide vágó klip, s a kettő közé öt igazán merész vakítóan neonos look tutoriálja került.


Ti bevállalnátok bármelyiket? (Én azt hiszem nem, de ettől még nagyon tetszenek.) ...

2012-03-20

TAVASZRA HANGOLVA

El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy a zimankós szürke télnek végre tényleg vége és beköszöntött a tavasz sok simogató napsütéssel és jókedvet adó meleggel. Ehhez a könnyed, friss tavaszi hangulathoz igazítottam a mai sminkemet is egy kis púderrózsaszínnel és üde zölddel körítve.


Azt kell mondjam, ennél egyszerűbb nem is lehetne ez a kis tavaszi smink, ami ugyan szájhangsúlyos, de az erősebb rózsaszín árnyalat az ajkakon semmiképpen sem tolakodó vagy harsány, pont csak annyira élénk amennyi a tavaszi pezsgéshez illik. Ez egyébként egy olyan smink, amit a legkevésbé rutinosok is könnyen fel tudnak varázsolni  az arcukra. Íme az általam használt termékek (megint külön ki fogom emelni, ami újdonság, vagy valamiért nagyon szeretem)...

2012-03-19

BENNE VAGYOK A GLAMOURBAN! :-)

Tegnap rám üzent az egyik kedves ismerősöm, hogy láttam-e már az áprilisi Glamour 82. oldalát, mert egy ismerős blog nevén akadt meg a tekintete. Mivel még nem volt meg az aktuális szám (szégyen és gyalázat), kérdeztem tőle, kinek a blogjáról van szó, de azt mondta, ha nem tudom, akkor inkább lefotózza és átküldi.
Na ettől már eléggé be lettem sózva, a férjem meg még inkább, így (mielőtt még megérkezett volna a fotó) fogtuk magunkat és leszaladtunk a legközelebbi benzinkúthoz megvenni a szóban forgó magazint és ezt találtuk a 82. oldalon...

2012-03-18

TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK 1. FORDULÓ

Amint azt már sokan tudjátok, a tavasz beköszöntének megünneplésére új nyereményjátékot indítok, melynek során 2 db Bourjois Petit Guide de Style Perfect Harmony Shadow and Contour szemhéjfesték kerül majd kisorsolásra két részletben.



Az első szakaszban a 11-es számú Miss Spirit névre hallgató páros keresi gazdáját.

A játék első szakasza a mai naptól egészen jövőhét vasárnap (2012. március 25.) éjfélig fog tartani. Ekkor lezárul az 1. forduló és kisorsolom a kis duó új  gazdáját.

Utána pedig következik a másik páros, ami a 14-es számú és a Mauve á Croquer névre hallgat. Ennek a megnyerésére 2012. március 26. és 2012. április 01. között lesz majd esélyetek.


És akkor következzenek a játékszabályok ...

2012-03-17

SZENT PATRIK NAPJA ALKALMÁBÓL

A hosszú hétvége alkalmából elugrottunk a férjemmel és a barátainkkal Berekfürdőre egy kicsit kiengedni a gőzt, de már újra itthon vagyok és mutatok Nektek 3 tuti kis sminket Szent Patrik napja alkalmából. :-)
Szent Patrik napját Írország védőszentjének tiszteletére rendezik. Ez az írek egyik legfontosabb nemzeti ünnepe, ami március 17-én (azaz ma) esedékes (ez Szent Patrik halálának évfordulója). Bár nem hivatalos ünnepnap, sok írek lakta területen ünneplik a világ minden részén. A zöld szín fontos szerepet kap ennek a napnak az ünneplése során, mivel  az ünnep jelképe a zöld lóhere, s nemcsak ruházatban, de sminkben is visszaköszönhet ez a szín. Én most 3 zöld sminket mutatok Nektek...

2012-03-13

MENYASSZONYI PRÓBASMINK 1.

Az egyik kedves barátosnémnak nyáron be fogják kötni a fejét és egy jól sikerült szilveszteri sminkelgetés után megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha én készíteném el a sminkjét a nagy napra. Természetesen igent mondtam erre a megtisztelő felkérésre. Most volt az első tesztsminkelésünk, gondoltam, beavatlak Titeket is.
Amint láthatjátok, előkészítettem "egy-két" sminkcuccot és izgatottan láttam neki a feladatnak. Ez a bronzos smink még csak az első verzió, a tavasz folyamán több színt és technikát is ki fogunk próbálni még (és ha tudom, azokat is meg fogom mutatni Nektek). Na jó, nem szövegelek tovább, inkább jöjjenek a képek...

2012-03-12

FOTD - FELÜL SEMMI ALUL MINDEN

 A mai sminkemet Niki legutóbbi posztja inspirálta a Made in Beauty-n. Ebben egy szemet gyönyörködtető, full extrás szemhangsúlyos sminket mutatott be, és a bejegyzés címe "Alul semmi, felül minden" volt. Nos, én elkészítettem ennek az ellenkezőjét, a "Felül semmi, alul mindent". :-)

Itt láthatjátok a smink főszereplőit: a kedvenc Bahama Mama bronzosítómat a the Balm-tól, a Legends of the Sky pirosítóm az Essence-től, egy "no name" szájkontúrceruza a fodrászkellékestől (na jó, van neve: Carlo di Roma, ami egy olasz sminkmárka, amit Spanyolországban gyártanak). :-)
És utoljára, de semmiképpen sem utolsó sorban egy csudijó rúzs az Aldiból, mely az OC Lipstick névre hallgat és ez egész pontosan a 05-ös Rubin Red árnyalat (és azt kell, hogy mondjam, a pár száz forintos ár ellenére van olyan pigmentált és tartós, mint sok több ezer forintos vetélytársa).

Ezeken kívül csak a szokásos alapozó-korrektor-púder-szempillaspirál kombó van rajtam. Semmi szemhéjfestés (ami nálam igen ritka). De mit is szövegelek ennyit itt, ha szeretnétek látni a full szájhangsúlyos végeredményt, katt a 'TOVÁBB OLVASOM' gombra. És tessék ám véleményezni is (a férjem például utálta, mert nem bírja az ilyen élénk rúzsokat, így a fotók elkészítése után egyből le is mostam... szóval mindenre fel vagyok készülve)! :-)))

IGAZI ÍNYENCSÉG

Aki olyan kis  bolondja a sminkelésnek, mint én, annak valószínűleg ugyanúgy fel fog csillani a szeme ennek a videónak a láttán, mint az enyém ma reggel. Úgy tűnik, jól indul ez a hétfő! :-)

Nekem erről a tutorialról egyből az extravagáns Grace Jones jutott eszembe. Remek, remek, remek! :-)

2012-03-11

KEDVENCEK EGY SMINKBEN

Tegnap előtt olyan sminket akartam készíteni, ami nem túl feltűnő, de azért trükkösen kiemeli a szemem barnaságát. Van egy új szemhéjfesték trióm a L'Oréaltól, amit nagy nehezen vettem csak meg, de most hogy már használom, sajnálom, hogy nem tettem meg hamarabb. Ma (többek között) ezt mutatom meg Nektek.

És ez nem csak ez az egyetlen sminktermék, amit mostanában nagyon szeretek. Az alapozó, a szájfény, a szem- és a szájkontúr ceruza ebben a sminkben mind aktuális kedvencek, amikről most egy kicsit részletesebben is írok (és a képeken ezek mellett megint megcsodálhatjátok a pizsim is)...

2012-03-05

RÉGEN SZÓRAKOZTAM ILYEN JÓL :-) / SUCH A FUNNY VIDEO :-)

Nagy punnyadásom közepette akadtam erre a videóra, aminek a címe magyarra fordítva annyit tesz "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 sminkbaki alatt". Én remekül szórakoztam rajta, remélem, Nektek is szerezni fog egy pár derűs percet! :-)))
I have been relaxing all afternoon and I have just found this video called 'How to Lose a Guy in 10 Makeup Mistakes'. I had a great time watching it so I hope that you will enjoy it as well! :-)))

2012-03-04

SEGÍTENÉTEK? / WOULD YOU HELP?

Jelentkeztem Bobbi Brown versenyére, melyben az új  Pretty Powerful kampány arcait keresik.
I'm a contestant of Bobbi Brown's contest looking for new faces of the Pretty Powerful campaign.

Azt szeretném kérni tőletek, hogy ha van egy pici időtök, klikkeljetek a Bobbi Brown Magyarországra, klikkeljetek a bal oldalon a Pretty Powerful fülre, engedélyezzétek az alkalmazást, majd kattintsatok a "Tovább a játékra" gombra. Írjátok be a keresőmezőbe, hogy "sörlei" és ha rányomjátok a keresést, az én képemet fogja felhozni. NAGYON HÁLÁS LENNÉK, HA NYOMNÁTOK RÁ EGY SZAVAZATOT ÉS ESETLEG MEGOSZTANÁTOK A JÁTÉKOT! :-)

I would be the happiest person if you helped me win. On Facebook look for  Bobbi Brown Magyarország, click on Pretty Powerful, allow the application, then click on "Tovább a játékra". Search for ' sörlei ' and click on"Keresés". My picture is going to be the result of the search. Now all you have to do is click on "Szavazz", which means a new vote for me. I WOULD BE REALLY GRATEFUL IF YOU VOTED FOR ME AND SHARED IT ON FACEBOOK!

Előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a segítséget! / THANK YOU VERY MUCH for your help in advance!

2012-03-02

VENDÉGBLOGGER LETTEM! / BECOMING A GUEST BLOGGER!

Nemrég olvastam a Makeup Universe oldalán, hogy kalandos kedvű vendégbloggerek jelentkezését várják. Gondoltam egy merészet és jelentkeztem egy tavaszi sminkkel, amit ide kattintva nézhettek meg és véleményezhettek Ti is. :-)
A few days ago I noticed that they are looking for guest bloggers at Makeup Universe. So I decided to take a chance and created a spring inspired look which you can check out and comment here. :-)

2012-03-01

JENNIFER LOPEZ OSCAR-OS SMINKEJE / JENNIFER LOPEZ AT THE OSCARS

Az elmúlt évek kisebb-nagyobb sminkbotlásai ellenére (amikről itt vannak képi bizonyítékok) azt kell mondjam, idén Ms Lopez sminkje az Oscar Gálán makulátlan volt. Számomra a hihetetlen kategória, milyen sugárzóan szép még negyven felett is. Volt vagy sem plasztikai tunning, a végeredmény lenyűgöző.
Although she had some minor make-up mistakes in the past (of which you can find some visual evidence here), I have to say that Ms Lopez's look at this year's Oscars was just flawless. For me it's just unbelievable how somebody can be so stunningly beautiful over forty. I don't really care if she has had any plastic surgery or not, I think she's absolutely gorgeous.

Sok vloggert megihletett ez a smink és számos újragondolása született (néhány közülük szerintem elég fura lett). Én most azt a kettőt mutatom meg Nektek, amiket (a kisebb különbségek ellenére) a legjobbaknak találtam...

Many vloggers have been inspired by this look and tried to recreat it (some of them were a little bit weird). Now I'm showing you those two which, despite some small differences, I found the best...

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe