FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-30

SZERELMETES SZERZEMÉNYEK

Ma megmutatok Nektek két szépséget, akiknek külön-külön is imádom a színüket, együtt meg, ha lehet még inkább. S közülük az egyik egy olyan darab, mellyel már nagyon régóta szemeztem, de csak most tettem magamévá. :-)

Időrendben az első ez a szépséges NYC körömlakk. Nagyon oda vagyok idén az élénk narancs és pink árnyalatokért, úgyhogy amikor megláttam ezt a gyönyörű, vibráló élénk narancs árnyalatot és az árát (450 Ft), egyből tudtam, hogy neki haza kell jönnie velem...

2012-05-29

ISADORA SMINKVIDEÓK

Nálunk is ismert sminkmárka az IsaDora (Douglas parfümériákan szerezhető be), nekem is van régebbről egy-két jól pigmentált szemhéjfesték duó és quad, s bár nem a legalacsonyabb árfekvést képviselik, de minőségben nagyon renden vannak.

Ma találtam rá a Youtube csatornájukra, ahol sok remek kis sminkes videót találhattok. Az én kedvencem a 2012-es nyári Papagayo kollekcióhoz készült legfrissebb tutorial, melyben egzotikus arany-türkiz párosba öltöztetik a modell szemeit. Mi ez, ha nem egy tökéletes nyáresti smink?...

2012-05-27

ÚJ NYEREMÉNYJÁTÉK

Gyereknap alkalmából itt egy kis nyereményjáték! És hogy miért? Egy nagyon csecse kis Catrice Revoltaire négyes szemhéjpúderért  'Toxic Combination' árnyalatban, amit a képen láthattok.

És hogy mit kell tenni, hogy esélyt szerezz arra, hogy megnyerhesd? Már mondom is...

2012-05-26

A TÖKÉLETES TUSVONAL TITKA

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem néha előfordul. hogy meggyűlik a bajom a szép ívű és szimmetrikus tusvonalak húzásával. Amikor ráleltem Chloe Morellónak erre a kis videójára az első gondolatom ez volt: "Ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?"


Ez az egyik legzseniálisabb sminktrükk, amit valaha láttam. Aki kíváncsi rá, hogyan lehet tökéletes cicás kontúrvonalat húzni, az kattintson a "TOVÁBB OLVASOM" gombra alant. :-)

MENYASSZONYI PRÓBASMINK 2.0

Az elmúlt pár nap elég eseménydúsra sikeredett, így sajna a blogolásra nem jutott már idő, de ma visszatér minden a rendes kerékvágásba. Már írtam egyszer nektek egy kedves barátnőmről, aki épp a közelgő esküvőjére készül. Igen, ez az ő gyönyörű szeme. :-)



Engem ért az a megtiszteltetés, hogy megtisztelt a bizalmával és én készíthetem majd a menyasszonyi sminkjét. Legutóbb készítettem neki egy próbasminket (ha még nem láttátok megnézhetitek IDE kattintva), s ma egy újabb sminkpróbának futottunk neki. Stílszerűen egy esküvőre volt hivatalos. :-)

A kérése az volt  Riának (mert Mária a becses neve), hogy a klasszikus menyasszonyi smink hagyományait követve ne legyen rajta semmi túl színes vagy hangsúlyos. Így azt céloztuk meg, hogy természetes, ragyogást kölcsönző árnyalatokkal fogom kiemelni arca szép vonásait. Jöjjenek a képek és a használt termékek (ha rákattintotok a kiemelt termékekre, azokat részletesebben bemutató régebbi bejegyzésekhez juthattok)...

2012-05-22

HAJÁPOLÁSI ZSÁKMÁNY: TIGI, L'ORÉAL

Fura, hogy egy pár nappal ezelőttig én csak úgy gondoltam a www.iparfumeria.hu oldalára, mint parfümök lelőhelyére, soha eszembe sem jutott, hogy onnan más kozmetikai terméket is érdemes lenne rendelni.


Aztán a múltkor mikor a Bioderma Sensibio H2O és az Eveline micelláris folyadékának összehasonlító tesztjét írtam és áraknak néztem utána, a google feldobta az iparfümériát is és szétnéztem.... ami végül olyan jól sikerült, hogy nem is úsztam meg rendelés nélkül.

Ám most nem arcápolási termékekre esett a választásom, hanem 3 professzionális hajápolási termékre, melyeket alapesetben elég borsos áron mérnek. Pont ezért lepett meg az ebben a webáruházban talált eléggé kedvezőnek mondható árak.
Na de nevesítsük a szóban forgó három szépséget...

2012-05-21

MI VAN EGY SZTÁRSMINKES ÚTI NESZESSZERÉBEN?

Gyorsan még egy ráadás poszt egy remek kis videóval ma estére. Lisa Eldridge betekintést enged a neszesszerébe, amit hosszabb utakra szokott magával vinni.


Egy kis táska sok-sok pazar és hasznos kozmetikummal... 

FOTD: GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Ezt a sminket tegnap készítettem és amikor a férjem meglátta, csak ennyit kérdezett: " Mi ez a 'Girls Just Wanna Have Fun' smink?" :-) Ez az az eset, amikor az inspiráció utólag találja meg a sminket. :-)

Egyébként közel sem lett ennyire kaotikus és extrém az én sminkem, csupán annyi történt, hogy a Drágám számára szokatlan helyre került egy kis kék szemhéjfesték. Szerintetek is merész ez a kis kék?

2012-05-20

PIXIWOO VIDEÓAJÁNLÓ: HOGY EMELJÜK KI A SZEMÜNK SZÍNÉT?

Ebben a nagyon hasznos kis videóban Sam elmondja, milyen szemszínt milyen árnyalatokkal tudunk a legjobban kiemelni.


Akik tudnak egy kicsit angolul, azok szerintem könnyen meg fogják érteni, de azok kedvéért, akik nem tudnak, íme egy gyors összefoglalás...

2012-05-19

FOTD: JENNIFER LOPEZ OSCAROS SMINKJE

Mára egy általam készített sminket hoztam nektek, amit Jennifer Lopez csodaszép oscaros sminkje inspirált.

 Elöljáróban leszögezném, hogy sajna abszolút nem hasonlítok a szóban forgó hölgyhöz, de remélem, a smink így is tetszeni fog nektek! :-) Bármilyen véleményetek vagy kérdésetek van a sminkkel kapcsolatban, nagyon örülnék neki, ha megírnátok egy kommentben! :-)...

2012-05-18

ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZT: EVELINE VS BIODERMA MICELLÁS SMINKLEMOSÓ

Nemrég újságoltam el nektek, hogy vettem egy Eveline micelláris folyadékot, ami gyanúsan hasonló működési elvű terméknek tűnik, mint a (sokkal borsosabb árú) Bioderma Sensibio H2O micella oldata. Mint tudjuk, a puding próbája az evés, ezért beszereztem egy kis üveg Bioderma sminklemosót is és éles bevetésre küldtem őket.

Arra voltam kíváncsi, hogy melyikőjük fog jobban teljesíteni, ezért úgy döntöttem, ugyanazon a sminken fogom tesztelni, mit tudnak. A jobb arcféltekémet az Eveline-nel, a balt a Sensibio H2O-val tisztítottam le, miközben rengeteg képet készítettem.


Láthatjátok, hogy smink az volt rajtam dögivel: egy tonna szemhéjfesték (alatta az egész szemhéjam vízálló bronzbarna ceruzával volt alapozva), meg persze alapozó, korrektor, pirosító, szempillaspirál... meg minden, ami egy fullos sminkhez kell. Az arcom jobb oldalát az Eveline, míg a bal oldalt a Bioderma sminklemosójával tisztítottam meg. Lássuk, mi lett az eredmény...

2012-05-17

PARADICSOMMADÁR VIRÁG EFFEKTUS

Ma végre volt időm pingálgatni a fejem és ennek örömére valami olyat hoztam össze, ami alapján joggal tiszteletbeli paradicsommadár virággá lehetne avatni. ;-)

 Na de nem csigázom tovább a kíváncsiságotokat, jöjjenek a képek (az egyiken egy váratlan vendéggel). Szerintetek túl sok vagy - az alkotói szabadság jegyében - teljesen rendben van?...

BRONZOS PARTI SMINK Á LA LISA ELDRIDGE

Éppen készül a ma esti poszt egy elég merész általam kreált sminkkel, de hogy addig se unatkozzatok, íme a vadi új Lisa Eldridge dózis. Egy remek bronzhangsúlyos, hetvenes éveket idéző smink, hogy még forróbbak legyenek a nyáresték! :-)


A videóért klikk IDE! :-)

2012-05-16

MEGVAN A GYŐZTES!!! :-)

Örömmel jelentem, hogy megvan a 300-as nyereményjáték nyertese! :-)


Az illető egy hölgy, akinek...

2012-05-15

ZSŰRITAG VAGYOK! :-)


Van egy remek sminkverseny a Livin' Pretty blogon, melyet a blog gazdája Zsuzsi álmodott meg és hozott össze profi módon. A verseny elején összesen 6 versenyző indult (3 civil és 3 beauty blogger), akik minden héten más feladatot kaptak/ kapnak.

Minden héten a legkevesebb pontot elérő leányzó kiesik a versenyből. A pontszerzés két fronton történik: egyrészt szavaz a nagyközönség a Facebookon, másrészt minden héten van egy 5 tagú szakmai zsűri (hetente változó tagokkal), akiket Zsuzsi kér fel zsűrizésre. Na és itt kerülök én is képbe, mert az a megtiszteltetés ért, hogy a héten én is tagja lehetek a zsűrinek, ami nagy örömmel és izgalommal tölt el! :-) Ennek a hétnek a témája a karnevál volt.

Az általam adott pontszámokat itt nem árulom el (majd megtudhatjátok Zsuzsitól a Livin' Pretty-n), de egy pár szóban bemutatnám a versenyben maradt három versenyző eheti sminkjét. Le szeretném szögezni, hogy a versenyzők irányában teljesen pártatlan vagyok, mindegyikőjük munkáit nagyra becsülöm és mind a hármójukat kiemelkedően tehetségesnek tartom.

Kezdjük is el...

2012-05-13

EGY NAGY ADAG INSPIRÁCIÓ

Ma mutatok Nektek egy blogot, ami nem sminkekről szól, de mikor megtaláltam vagy egy órán át az ott található képeket nézegettem. Képzőművészeti alkotásokról készült fotók tárházáról van szó. Íme néhány az én kedvenceim közül.


Ez az INSPIRATIONAL ARTWORKS névre keresztelt blog. Mindenkinek ajánlom, aki egy kis gyors művészeti élményre vágyik. Ti szoktatok néha művészeti alkotásokban online gyönyörködni?


 Még több szépségért katt a 'TOVÁBB OLVASOM' gombra! :-)

2012-05-10

12 ÉV UTÁN ELŐSZÖR

Utoljára a Rajz és művészettörténet érettségimen rajzoltam, aztán a rajzeszközök 12 évre feledésbe merültek... egészen tegnap estig, amikor egy nagy fehér lapot ragadtam és elkezdtem újra rajzolni, csak most nem színes ceruzákkal, hanem szemceruzákkal és egyéb kozmetikai termékekkel.
 

Bőven van még hova fejlődni technikailag, de olyan jól esett, hogy szerintem mostanában sokat fogok újra rajzolgatni. Következzék a nagy újrakezdés néhány képben... :-)

RAGYOGÓ NYÁRI SMINK GGF MÓDRA

Jó reggelt, Szépségek! :-) Hadd tegyem még szebbé a napotokat egy GGF tutoriállal, ami egy csodás nyári sminket mutat be, amivel az ember elővarázsolhatja a legragyogóbb formáját.


Gyönyörű szép ez a lány és a smink is (és még mellé nagyon egyszerű is)...

2012-05-09

MAKE-UP ARTIST: BILLY B

Ma egy számomra új sminkmestert mutatok meg nektek. Az úriember a Billy B művésznévre hallgat és betyárosan jól ért a sminkeléshez. Szégyen és gyalázat, hogy eddig nem ismertem őt, mert olyan hírességek szépítő mestere, mint Lady Gaga, Beyoncé, Jennifer Lopez, Pink, Estella Warren vagy Sharon Stone.

A Beautilish.com-on van egy pár zseniális videója, melyek közül most a legnagyobb kedvencemet, egy Brigitte Bardot idéző tutoriált emelnék ki,


Ehhez az egyetlen sminkhez annyi műszempillát használ, ami háromhoz is elég lenne, de a végeredmény gyönyörűséges és extra szexi. Nézzétek csak!...

2012-05-08

FOTD - REVOLTAIRE NÉGYES SZEMHÉJPÚDER

Még lógok Nektek egy sminkkel, amivel meg tudom mutatni, hogyan szuperál a gyakorlatban a Catrice limitált kiadású Revoltaire négyes szemhéjkompaktja.



Első nekifutásra ezt dobtam össze, de meggyőződésem, hogy még sok variáció rejtőzik a kis dobozban. Mit szóltok hozzá?...

2012-05-06

BEACHSIDE PEACH - ÉDES SMINKEK BARACK HANGSÚLLYAL

Ma mutatok nektek 2 nagyon bájos sminket, melyek ínycsiklandozó barackos árnyalatokra építenek. Szerintem a barackszín azon kevés árnyalatok egyike, mely szinte mindenkinek jól áll, mert a legtöbb orcának üde, friss hatást kölcsönöz. Mindkét sminket Lisa Eldridge-nek köszönhetjük.

Az első videó az Elle Beauty School oldaláról van és egyszerűségében nagyszerű, mivel...

2012-05-04

TESZT: CATRICE REVOLTAIRE POWDER BLUSH

Tegnap nem bírtam magammal és megint beszereztem egy-két kozmetikai terméket, s bűnömet tovább tetéztem azzal, hogy a nagyvilág elé tártam a lajstromot. Egyikük volt a Catrice limitált kiadású Revoltaire pirosítója.


Ma persze már ez volt rajtam, és készítettem gyorsan nektek egy-két képet, hogy megleshessétek, hogy is néz ki a gyakorlatban...

TESZTALANY - SUNFLEUR MULTIFUNKCIÓS KRÉMGÉL

Nemrég a Sunfleur Kozmetikai Kft. engem is beválogatott a terméktesztelői közé, így kaptam meg ezt a pöpec kis pakkot az általam kiválasztott krémmel. Ez nem más, mint a Sunfleur Multifunkciós Krémgélje bőrfeszesítésre, karcsúsításra, narancsbőrre.

Be kell valljam, így nyár elején nagyon is rám fér egy ilyen multifunkciós krém. Mivel egy hete kaptam kézhez, ezért még a hosszútávú hatásokról nem tudok nyilatkozni, de annyit már elmondhatok, hogy...

2012-05-03

ZSÁKMÁNY - CATRICE REVOLTAIRE, PANTENE, L'ORÉAL

Ma befutottam az egyik Rossmannba és nem tudtam elmenni egy-két gyönyörűség mellett, akik olyan hangosan kiabálták, hogy ne hagyjam ott őket, hogy hazahoztam őket és persze meg is mutatom most frissiben mindegyiket! :-)

Ketten közülük a Catrice Revoltaire trendkiadásának a tagjai. Erről a vonalról itt egy klassz kis videó:


Ezek közül a Revoltaire négyes szemhéjfesték paletta valami csodaszép, de beszéljenek helyettem a képek...

2012-05-01

HELYZETJELENTÉS: GLITTER GAL (LIGHT AS A FEATHER) - PLUSZ VIDEÓ

Nemrég írtam nektek a tesztelésre kapott Glitter Gal (Light as a Feather) holografikus hatású lakkról szerzett benyomásaimról. (Aki még nem olvasta és kiváncsi rá, itt megtalálja: http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/04/teszt-glitter-gal-3d-holo-lakk-light-as.html )


Ez most annyival egészülne ki, hogy készítettem még egy rövidke kis videót, amin azt leshetitek meg, hogy mutat a lakk három rétegben. Szerintem így adja ki igazán a gyönyörű színét. Ti láttok különbséget a két réteghez képest?...

LISA ELDRIDGE - POFONEGYSZERŰ NYÁRI SMINK

A májussal együtt beköszöntött az igazi, napsütéses, meleg nyári idő, ami szerintem innentől kezdve csak fokozódni fog. Ilyen verőfényes, forró napokon sokszor érzi úgy az ember, hogy felesleges nagyon kisminkelnie magát, mert napközben úgyis le fog olvadni róla a reggel nagy gonddal feltett make-up.
Most egy olyan vadi új tutoriált mutatok nektek Lisa Eldridge-től, ami a végletekig egyszerű, 10 perc alatt fel lehet reggel dobni, mégis szembetűnően szebbé varázsolja az embert, s mivel nagyon kevés termékkel dolgozik, ezért van esély arra, hogy egész nap kitartson és nem kell attól tartania az ember lányának, hogy előbb-utóbb lefolyik vagy összeáll a fején a smink. Szerintem ez egy tökéletes nyári smink a rohanós hétköznapokra, vagy akár nyaralásra...

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe