FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-06-24

MENYASSZONYI PRÓBASMINK 4.0

Eljött az ideje, hogy megmutassam a 4. menyasszonyi próbasminket, amit Riának készítettem. (Több már valószínűleg nem lesz, úgyhogy ebből a négyből lesz rajta az egyik a nagy napon.)


Erről mi a véleményetek?

2012-06-21

ALIG VÁROM!

Gondolom, már sokan hallottatok a MUA új 'Undressed' névre keresztelt palettájáról. Ezt emlegetik a szinte már ikonikus státuszt elért Urban Decay NAKED paletta kedvezőbb árfekvésű újragondolásaként.

Nekem ez utóbbi túl borsos árú, így nem tettem magamévá, s ezért örültem meg annyira a MUA új palettájának. Úgyhogy amikor megláttam a http://barbeautysale.blogspot.hu/ oldalán, egyből tudtam, hogy írnom kell Editnek, a blog tulajdonosának, hogy az egyikre mindenképpen én tartok igényt. Ha minden jól megy, a kis jövevény egy-két napon belül megérkezik hozzám és akkor biztos, hogy Nektek is egyből meg fogom mutatni.


Addig is itt van két remek blogbejegyzés, melyben megleshetitek, mennyire hasonlít ez a paletta az Urban Decay NAKED-jéhez:


                  http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/06/megerkezett-make-up-academy.html


Esetleg valamelyikőtöknek megvan már ez a kis szépség?

2012-06-20

NARANCS KOKTÉL

Ebben a tikkasztó, szinte trópusi hőségben arra gondoltam, összeállítok egy frissítő narancs koktélt Nektek, így csokorba gyűjtöttem néhány tutoriált, melyekből elleshetitek, hogyan lehet a nyárnak ezt remek élettel teli árnyalatát az ajkakon viselni.


Jöjjenek tehát a videók! Kellemes felfrissülést! :-)

 

Ha kiváncsi vagy a többi videóra is, katt a 'TOVÁBB OLVASOM" gombra...

2012-06-19

MENYASSZONYI PRÓBASMINK 3.0

Ria a hétvégén megint nálam járt és kipróbáltunk még két sminket. Ezek közül mutatom most meg nektek az egyiket.

Itt most lilával és rózsaszínnel kísérleteztem...

2012-06-17

CATRICE LAKK (060 - BLOODY MARY TO GO)

Nemrég mutattam meg nektek ezt a dögös kis lakkot (http://colours-of-letti.blogspot.hu/2012/06/haul-dogos-voros-lakk-catrice-tol.html), s megígértem, hogy azt is látni fogjátok, hogy néz ki körmön.


Nemcsak azt láthatjátok, milyen felkenve, hanem arról is tudok nyilatkozni már, mennyire bizonyult tartósnak...

VASÁRNAPI TAG-ELGETÉS

Viszonylag ritkán veszek részt ilyen TAG-elős mókákban, de ez most megtetszett Noémi blogján (http://nojko.blogspot.hu/) és gyorsan én is kitöltöttem. :-)




Aki nem szereti az ilyen személyes jellegű infóáradatod, az ezt a bejegyzést ne olvassa tovább, de aki szívesen bekukkantana egy kicsit az én világomba, azt Isten hozta! :-)


1. Kiről lettél elnevezve?
A vezetéknevemet természetesen apukámtól kaptam (azóta pedig már a férjemére cseréltem, de nem lettem 'né'). A keresztnevemnél a választás alapja az volt, hogy...

2012-06-16

TESZT + FOTD: AVON NÉGYES SZEMHÉJPÚDER - MYSTERY

Pár napja érkezett meg a legújabb Avon négyes szemhéjpúderem és ma volt időm felavatni. Először a palettát mutatom meg nektek egy-két kép erejéig, aztán a vele készült sminket, aminek az a különlegessége, hogy nemcsak a szememen, hanem pirosítóként és ajakszínezőként is ezt használtam.


Elöljáróban még annyit, hogy ezen kívül még 3 másik színkombinációját birtoklom ennek a négyes felállásnak. Ezek a 'Pink Sands', a 'Mocha Latte' és a 'Cocoa Dreams' fantázianevű darabok (ez utóbbiról itt olvashattok bővebben: http://colours-of-letti.blogspot.hu/2012/04/fotd-az-uj-avon-negyes.html )

Na de lássuk a medvét... illetve a szemhéjporokat...

2012-06-14

HAUL: DÖGÖS VÖRÖS LAKK A CATRICE-TÓL

A nyár beköszöntével valahogy mindig rám tör a vörös lakk zsákmányolási láz. Idén nyáron erre a Catrice lakkra esett a választásom.


Ő nem más, mint...

NYEREMÉNYJÁTÉK EMLÉKEZTETŐ

Még két hétig tart a nyereményjáték, amin ezt a pofás kis Catrice Revoltaire szemhéjfesték négyest nyerhetitek meg.


Aki még nem jelentkezett, de szeretne esélyes lenni a kis szépség megszerzésére, klikkeljen a játék linkjére és jelentkezzen! Szerencsére fel! :-)

2012-06-11

HIMALAYA HERBALS GYENGÉD RADÍROZÓ ARCLEMOSÓ

Már rég ott csücsülnek a drogériák polcain a Himalaya Herbals termékei, de én csak most jutottam oda, hogy jobban szemügyre vegyem őket, és adjak nekik egy lehetőséget, hogy bizonyítsanak és azt kell mondjam, az első benyomások nagyon biztatóak.

Összesen két terméküket szereztem be, melyek közül most a minden bőrtípusra ajánlott gyengéd radírozó arclemosójukat mutatom meg (a másik pedig egyelőre maradjon titok), s az első használatok tapasztalatait osztom meg veletek...

2012-06-06

TESZT : KALLOS GOGO TUSFÜRDŐK

A múltkor betévedtem egy Profiba és megakadt a szemem ezen a két Kallos tusfürdőn.


Tetszetősnek találtam a dizájnt és az árat is (250 Ft), így hazahoztam őket magammal. Már lassan a végén járok mindkét flakonnak, így leírom a tapasztalataimat...

2012-06-04

AJÁNLÓ: EGY MODELL MINDENNAPJAI

Azoknak, akik (hozzám hasonlóan) késztetést éreznek arra, hogy belessenek egy igazi modell szépítkezési titkaiba íme egy remek site és youtube csatorna.


Valahogy van abban valami bűnös kis élvezet, amikor az ember beles mások magánéletébe (jelen esetben a szépítkezési szokásaiba)... aki nem érdekelt az ilyesmiben, az most ne olvasson tovább, aki viszont igen, az annál inkább! :-)

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe