FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-25

MENYASSZONYI SMINK ÁTALAKÍTVA

Tegnap bemutattam nektek Bettit. Ő a második menyasszony, aki rám bízta a megtisztelő feladatot, hogy én készítsem el a sminkjét a nagy napra, amikor igent mond az ő "mackójának". :-)



Ma a már látott smink átalakított verzióján van a sor, mutatom is, miről van szó...

2012-07-24

ÚJ MENYASSZONYI SMINKEK A LÁTHATÁRON :-)

Bizony-bizony, újabb feleségjelölt akadt a horgomra, akit Beának hívnak és pár hónapon belül beköti a fejecskéjét az arra érdemes legény.
Most szép melegbarna szemekkel kísérletezhetek (amivel kapcsolatban - a saját szemszínemből adódóan - már van egy kis rutinom).

Első nekifutásra két smink készült el, melyek közül ma az elsőt mutatom meg Nektek. Itt még csak ismerkedtem Betti arcával, játszottam egy kicsit a szemkontúrral. Ez lett belőle...

2012-07-23

TESZT: NYC LIQUID LIPSHINE (587 - WINE N DINE)

Mindig szemezek, az ilyen sötétebb bogyószínű árnyalatokkal, aztán a legtöbbször a bolt polcán maradnak, mert félek, hogy túl sötét/erőteljes/fajsúlyos lesz a szín és nem fog túl jól mutatni rajtam (urambocsá' még öregíteni is fog), így félek pénzt kiadni rájuk.


De ez a szájfény most olyan olcsó volt (150 Ft!), hogy ennyiért mindenképpen megért egy próbát és azt kell mondjam, abszolút nem bántam meg...

2012-07-20

MUA UNDRESSED SMINK 6.0

A smink, amit mára hoztam nektek szájhangsúlyos, így a szemhéjat eléggé természetes hatásúra festettem.

Aki a drámai szemfestés szerelmese, annak ez a nagy visszafogottság valószínűleg annyira nem fog bejönni, de aki szereti a hétköznapokon az olyan szemsminket, ami alig észrevehető, mégis szebbé varázsolja a tekintetet, az olvasson tovább. Ja és persze azok is, akik szeretik a bogyós gyümölcsök színére emlékeztető szájfényeket...

2012-07-19

MUA UNDRESSED SMINK 5.0

Na a mai lesz az eddigi legegyszerűbb sminkverzió az eddigiek közül, de szerintem a végeredmény rendben van.

Össz-vissz két színt használtam a szemhéjamon a MUA palettáról...

2012-07-18

MUA UNDRESSED SMINK 4.0

Úgy döntöttem, hogy ma aranyos leszek. ;-) Szinte csak 2 színt használtam a szememen a palettából és a képeket visszanézve úgy látom, jó kis párost alkotnak.



Kíváncsi vagyok, Ti mit szóltok majd hozzá, úgyhogy jöjjenek is a buherálatlan képek és a kísérőszöveg...

2012-07-17

MUA UNDRESSED SMINK 3.0

Szép estét, lánykák! Még épp időben, de íme a ma esedékes új smink. 


A részletek megírásához már csak holnap lesz erőm, de addig is íme a képek. (Végül is leginkább ez a lényegi rész, nem?)

2012-07-16

MUA UNDRESSED SMINK 2.0

Mondhatjuk, hogy a múltheti tervemmel (miszerint 7 sminket mutatok majd be a MUA új Undressed palettájával) csúfos kudarcot vallottam. Volt itt minden a múlt héten, csak éppen bejegyzésírás nem. Sebaj, most újra nekifutok és remélem, most sokkal több sikerrel járok majd. :-)




Szóval jöjjön a 2. smink, ami füstös barnára sikeredett....

2012-07-10

MUA UNDRESSED SMINK 1.0

Pár napja mutattam meg nektek az új MUA Undressed palettámat, s a következő egy hétben nem kevesebbre vállalkozom, mint hogy a következő hét napban hét különböző sminket fogok összehozni, melyeknél szemhéjfestékként csak ennek a palettának a színeit fogom használni.


Így megláthatjátok, milyen sokféleképpen ki lehet használni egy ilyen kis szettet. Minden smink esetében meg fogom adni, mely színeket és hova használtam.

A pirosítón és a rúzson/ szájfényen kívül a használt termékek mindegyik sminknél ugyanazok  lesznek:

- Garnier BB krém zsíros bőrre (Medium árnyalat) az egész arcra
- Bourjois Healthy Mix korrektor (ha szükséges, ma elég jó állapotban van a bőröm, úgyhogy nem kellett),
- Lovely Magic Pen Brillance ragyogó szembőrt biztosító korrektor a szemem alá (ez egy kb. 600 Ft-os termék és majdnem olyan jó, mint a Clinique Airbrush Concealerje... döbbenet)
- Rimmel Stay Matte kőpúdere (001 Transparent)
- L'Oréal Volumissime szempillaspirál (Carbon Black)
- Catrice szemöldökceruza (030 Brow-n-eyed Peas)
- Essence Long Lasting szemceruza (01 Black Fever)
- Maybelline Kohl Express szemceruza (bronzbarna)


Az utóbbi kettő akkor, ha az adott smink megkívánja.
Na de akkor ezután a hosszú mevezető után jöjjön a mai smink...

2012-07-09

TANULJUNK KONTÚROZNI LISA ELDRIDGE-DZSEL

Bár valószínűleg várnunk kell még pár napot, hogy enyhüljön egy picit ez a dacos nyári kánikula és kedvünk szottyanjon jobban (vagy úgy egyáltalán) kisminkelni magunkat, de hogy addig se legyünk híján inspirációnak, itt egy remek videó arról, hogyan kell kivitelezni az arc tökéletes kontúrozását.

Lisa Eldridge ismét egy olyan tutoriállal ajándékoz meg minket, melynek segítségével könnyűszerrel tökéletesíthetjük sminkelési technikánkat (még akkor is, ha történetesen nem tudunk olyan pöpecül angolul, hiszen a gyakorlati szemléltetés magáért beszél). A szokásos alapozást követően szükségetek lesz...

2012-07-08

MUA UNDRESSED PALETTA - VIDEÓ SWATCH

Hogy bírjátok ezt a gatyarohasztó hőséget, drágáim? Én már elég nehezen... jó-jó, tudom, hogy nyáron melegnek kell lennie, na de ennyire? Kis felüdülésként hoztam nektek egy swatch videót.


Tegnap írtam a Makeup Academy Undressed palettájáról (ITT olvashatjátok) és most ehhez kaptok még egy kis általam összeállított videót, amin láthatjátok a 12 kicsi "indiánt" mozgóképen megörökítve...

2012-07-07

MAKEUP ACADEMY PALETTA - UNDRESSED

Bő egy hete hozta meg a postás a legújabb MUA palettámat (az előzőről ITT olvashattok), aki az 'Undressed' nevet kapta és arról híres, hogy egyértelműen az Urban Decay borsos árú, de igen népszerű Naked palettájának kiemelkedően jó másolata. 


Be kell valljam, mióta megérkezett a kicsike, szinte csak ezt használom. S hogy miért? Lássuk csak...

2012-07-05

MEGVAN A NYERTES!

Tudom, hogy elég sokat kellet várnotok, de végre megvan a nyertes! Ha az itt található linkre kattintotok és bejelentkeztek a Rafflecopteres adatlapra az email címetekkel vagy a Facebookon keresztül, megláthatjátok, ki a szerencsés:


Tőle azt kérném, három napon belül (azaz 2012. 07. 08. éjfélig) jelentkezzen e-mailben (askletti@gmail.com). Amennyiben vasárnap éjfélig nem jelentkezik, új nyertest kell sorsolnom.


MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe