FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2014-05-29

KIVÉGEZVE: DOVE BEAUTY CREAM BAR

Be kell valljam, jelen állás szerint a diadalittas visszatérés inkább csúfosnak mutatkozik. Úgy tűnik, nem is olyan könnyű egy bébibaba mellett megtalálni a blogoláshoz szükséges drága szabadidőt. Nem baj, azért csak tovább próbálkozok. Az áhított cél az lenne, hogy legalább heti egy posztot összehozzak, bízok benne, hogy egy kis szervezkedéssel ez csak sikerülni fog. (A másik cél az, hogy a termékek befotózása előtt ne felejtsem el kikapcsolni a dátumkijelzést, amit a babafejlődési képes dokumentációhoz használok.) :-)

 

 Azért öröm az ürömben, hogy a nagy hallgatás alatt szépen fogytak a kenceficék (a képen láthatókat konkrétan teljesen kivégeztem), így most nekilendülök és leírom, mik a tapasztalatok. Na ki is legyen az első?...

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe