FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2014-06-04

A PORONDON: CATRICE MADE TO STAY SMOOTHING LIP POLISH

Pár napja szereztem be ezt a kissé hosszadalmas nevű Catrice szájfényt, mert szerettem volna magamnak egy olyan tartós, jó kis terméket nyárra, ami igazgatás nélkül is hosszabb ideig fent marad és az idő előrehaladtával szépen, egyenletesen kopik (nem a szám két sarkába gyűlik, vagy húzódik végig demarkációs vonalként az ajkaim külső ívén egy kiadós evészet után).


Gondoltam, ezzel a szájfénnyel teszek egy próbát (1500 Ft-ot megért a kísérlet). Előrebocsátom, hogy nem 100%-ban tökéletes, de valahogy mégis nagyon a szívemhez nőtt, mert az előnyei (számomra) messze ellensúlyozzák a hátrányokat. Nézzük csak, miért...

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe