FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-06

Tag by Katie– Te mit választanál?

Íme egy saját készítésű tag Katie-től (szám szerint a második).

„A szabály”: a felsorolt kérdéseknél kötelező választani a két lehetőség közül. Mindegy milyen szempont alapján, de válasszatok! Jó tag-elgetést!


Here's a tag by one of my Hungarian fellow bloggers Katie (the second, to be precise). If any of my English speaker readers would like to read or fill in the tag in English, leave a comment after the post and I'm going to translate it for you.



Porpúder vagy kompakt púder?
Esetemben nem tartom túl szerencsésnek az olyan por állagú sminkcuccokat, aniket ki lehet borítani, mert akkor előbb vagy utóbb biztos ki is fogom, úgyhogy biztos, ami biztos: kőpúder.


Szemceruza vagy szemhéjtus (folyékony/krémes)?...


Nekem az örökös rohanásban nagyobb biztonságot nyújt egy jól pigmentált szemceruza (könnyebb korrigálni, ha még kissé koordinálatlan vagyok az álmosságtól).


Tartós szemöldökfestés vagy szemöldökceruza?
Egyértelműen szemöldökceruza: egyrészt nagyon ritkás a szemöldököm, amin egy szimpla kozmetikai szemöldökfestés nem nagyon segítene, másrészt a ceruzával mindig pont annyira hangsúlyos a szemöldököm, amennyire aznap kedvem tartja.


Tincses műszempilla vagy soros műszempilla?
Igazándiból ezer évben egyszer hordok műszempillát, de akkor tincses, mert az természetesebb hatású (bár jóval macerásabb a felrakása).


Korrektor: alapozó előtt vagy után?
Csakis az alapozó után.


Primer vagy sminkfixáló?
Inkább primer, de bevallom hősiesen, hogy alapozás előtt csak hidratálni szoktam. Az egyetlen primer jellegű készítmény amit porfestékek előtt mindig használok, az a szemhéjfesték alapozó.


Alapozó vagy BB krém?
A BB krémekkel még csak szemezek, így alapozó.


Szájfény vagy rúzs?
Legtöbbször szájfény (főleg, ha kicsit ki van cserepesedve a szám és úgy látom, a rúzs esztétikai öngyilkosság lenne).


Pigment vagy préselt szemhéjpúder?
Unalmas tudom, de a préselt szemhéjpúdereket kell választanom a használati arányt tekintve (kevesebb velük a faxni)... de alkalmakkor persze aztán előkerülnek a szebbnél-szebb pigmentek is.


Avon vagy Oriflame?
Eddig Avon, de most láttam az egyik barátosnémnál egy pár Oriflame-es dekorkozmetikumot, ami igencsak felcsigázott, úgyhogy lehet ez a válasz a jövőben változni fog.


Transzparens púder vagy színezett?
Valahogy úgy alakult, hogy mindig színezett.


Színes smink vagy natúr smink?
A kis lelkem arra vágyik, hogy több olyan jeles alkalom legyen, amihez mehet a színes smink, de a valóság az, hogy a hétköznapok szülte választásom a natúr.


Arcpakolás: lehúzható vagy lemosható?
Lehúzható, mert az mindig olyan izgalmas - olyan érzés, mintha levedleném a régi, elhasznált bőröm. (Amúgy ez egy elég buta kérdés, mert attól függ, mi a pakolás funkciója.)


Bronzosító vagy pirosító?
Egyértelműen pirosító, abból pedig jöhet minden: krémes vagy por állagú, barackos vagy rózsás... szinte bármire vevő vagyok, mert nálam ez a sminktermékek szentháromságának egyik tagja (a másik kettő a szempillaspirál és a korrektor).


Hajgöndörítés vagy hajegyenesítés?
Mivel alapjáratban rakoncátlankodóan hullámos a hajam, ezért egyenesítés.


Matt vagy csillogó?
Barátkozok a matt árnyalatokkal a szemhéjfestékek között, de visszaeső csillogásfüggő vagyok.


Hosszú pillák vagy dús pillák?
Mivel a saját pilláim esetében a hosszal sosem volt bajom, ellenben a természetes sűrűség hiányát állandóan próbálom orvosolni, ezért dús.


Élénk színű körömlakk vagy natúr színű körömlakk?
Élénk, abból is meggypiros, padlizsán lila és olajzöld a kedvenceim.


Hajmosás este vagy hajmosás reggel?
Csakis reggel, mert ha este mosnám reggelre úgy lelapulna, hogy ugy néznék ki, mint aki egy szűk barna gyapjúsapkát húzott a fejére.


Dm vagy Rossmann?
Rossmann, mert ide járok legtöbbször (jobban útba esik), de persze ettől függetlenül jöhet a DM és a Müller is bármikor.


Csillámpor vagy strasszkő?
A strasszokat úgy érzem nem nagyon van alkalmam kihasználni, a csillámpor sokkal jobban beépíthető a szépítkezési rutinomba.


Borotva vagy gyanta?
Borotva, mert az mindig kéznél van és villámgyorsan bevethető.


Műköröm vagy lakkozás?
Egy pár hónapja porcelánerősítésre lakkozás... szóval erre nem tudom, mit is feleljek. A látványt tekintve rövid és lakkozott, úgyhogy akkor legyen lakkozás.


Rövid vagy hosszú haj?  
Rövid... na nem nagyon, csak úgy majdnem vállig érő. Ezzel mindig pikk-pakk elkészülök.


Élénk színű rúzs vagy nude rúzs?
Ez tuti biztos: nude. :-)

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe