FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-13

BLOGAJÁNLÓ - FROM HEAD TO TOE

Nemsokára lesz még egy kis zsákmányos bejegyzés, de addig is íme egy remek külföldi blog. A From Head To Toe egy remek kis beauty blog, melynek szerzője Jen igazi sminkguruhoz méltóan nagy szakértelemmel vezet be minket a szépségápolás megannyi apró kis titkába.
Persze nagy előnyt jelent, ha tudsz angolul, de ha nem az sem feltétlenül baj, hiszen a blog Youtube csatornáján a  makeup tutoriáloknál nyelvtudás nélkül is el lehet lesni egy-két hasznos kis trükköt. Az én aktuális kedvencem (tekintettel a most dúló tavaszi narancs őrületre) a Tangerine Tango Makeup Tutorial névre keresztelt videó. Egyszerű, de egyben nagyszerű is ez a smink, mely demonstrálja, hogyan lehet ezt az élénk trendszínt hétköznapokon hangolva abszolút viselhető, nagyon nőies formára hozni. Nézzétek csak!...

 

Igazán bájos jelenség ez a lány, aki minden mesterkéltséget mellőzve nagyon természetesen - s ennél fogva meggyőzően - mesél mindenről, ami szépítkezés. Jó mazsolázgatást! :-)))


No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe