FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-26

VAN EGY KÉRDÉSEM! / I HAVE A QUESTION FOR YOU!

Nem tudom hogyan, de egész nap ez a kérdés motoszkált a fejemben (és jómagam még nem tudom, mit válaszolnék rá), úgyhogy most megkérdezlek titeket:

HA CSAK HÁROM SMINKTERMÉKETEK LEHETNE, MIKET VÁLASZTANÁTOK ÉS MIÉRT?

Tudom, hogy néhányan egy kicsit félénkek vagytok, de bearanyozná a napom, ha megválaszolnátok a kérdésem. Előre is köszi! :-)

Forrás/ Source: http://www.kveller.com

I don't know how, but I have had this question on my mind all day (and I don't have my own answer for it yet), so I ask you now:

IF YOU COULD HAVE ONLY 3 MAKE-UP PRODUCTS, WHICH ONES WOULD YOU CHOOSE AND WHY?

I know that some of you  are a little bit shy but you would make my day if you answered this question. So thank you in advance! :-)

2 comments:

  1. Garnier BB, szempillaspirál és rúzs (pirosításhoz is)! :) Ennyi pont elég egy alap arc elkészítéséhez. Te miket választanál?

    ReplyDelete
  2. Kedves Anettke!
    Először is: köszi a válaszod! Közben megalkottam az én listámat is: egy tuti alapozó, amit korrektorként is tudok használni (a Vichy Dermablend korrekciós alapozója pont ilyen), egy megbízható szempillaspirál (Clinique High Definition vagy Avon SuperShock) és egy krémpirosító, amivel az ajkaim is színezhetem (pl. Alverde Cream Blush). Szóval összességében ez is egy trükkös kis lista, mert a 3 terméket 5 dologra lehet használni. :-)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe