FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-03

2012 TAVASZI SMINKTRENDJEI (Vol.2) / 2012 SPRING MAKE-UP TRENDS (Vol. 2)

Itt van Cukorborsók a tavaszi trendkörkép második adagja! Ti melyik mellett teszitek le a voksotok?
 

                                                
       4, FULL FÜSTÖS SZEMEK:


Egy-egy különleges alkalomra merjünk kilépni a komfortzónánkból és bevállalni egy tüzes, ágyba hívogató füstös vadmacska tekintetet. Itt most nincs helye a félénk kiscicáknak, akik naturálisabb bronzos árnyalatokkal próbálkoznak. Itt most csak az igazi vadmacskáknak terem babér, akik dögös, egy rocksztár hanyag eleganciájával felhordott, füstös-maszatos sötét árnyalatokba öltöztetett tekintettel törik ripityára a férfiszíveket!


5, PAJKOSAN PIROS ORCÁK:
Lehet ugyan, hogy a tavasz beköszöntekkor még kicsit hókák vagyunk a naptalan téli hónapok megpróbáltatásaitól, de ez könnyen orvosolható. Amennyiben még nem ül rózsás pír arcunk almácskáin, kapjuk elő kedvenc pirosítónkat és rajzoljuk oda! Az árnyalat lehet napcsókolta bronzos, vagy bájos barack, a lényeg, hogy úgy nézzünk ki, mint aki épp egy kis könnyed testmozgástól pirult ki. ;-)


6, FÉMESEN FEHÉRES-EZÜST SZEMHÉJAK:
Aki valami éteribbre vágyik, az ne legyen rest, dobjon fel a szemhéjára egy adag fényes, ezüstös fényben játszó fehéres szürke szemhéjport. Ennek a kikészítésnek a titka a makulátlan eldogozásban rejlik, ahol a cél a tekintet földöntúli belső ragyogásának mímelése. Sötétbarna szeműeknél különösen delejes végeredményre lehet számítani.


7, SZIPORKÁZÓ SZEMHÉJSZÍNEK:
A tavasz lételemei a vibráló élettel teli színek, s ez a szemhéjfestékek palettáján is muszáj, hogy visszaköszönjön. Jöhet bármilyen vidám szín, mely a szemeidet vidámabbá, egyben még igézőbbé teheti. Határt csak a fantáziád és a bátorságod szabhat!

Folyt.köv.

If you speak English you can read about these trends in the original language at: http://www.harpersbazaar.com/beauty/makeup-articles/spring-2012-makeup-trends#slide-20


2 comments:

  1. ,nekem a piros szemhejpuderes nagyon bejon es persze a fekete/fustos mindenkor :)

    ReplyDelete
  2. A vörös szemhéjfesték nekem is tetszik... kék szemű topmodelleken. :-)
    Szerintem a legjótékonyabb hatású (persze egyben a legunalmasabb is) a pirospozsgás orcácska. Az ezüstös szemhéjak is bejönnek.

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe