FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-22

LEMÁSOLÓS SMINK / COPYCAT MAKE-UP

Nemrég megkérdeztelek Titeket arról, hogy három Pixiwoo look közül melyiket próbáljam ki magamon. A válaszok alapján erre a look-ra esett a választásotok (aminek örültem is, mert én is ezt szerettem volna a legjobban). Megmutatom, mit sikerült összehoznom.
Not long ago, I asked you which look I should try on myself out of 3 very differetn Pixiwoo looks. You chose this particular look (and I was happy about that, because it was my personal favourite too). Now I'm showing you what I have created.


Ez az eredeti smink tutorialja: / This is the tutorial of the original make-up:


Persze nem azonos termékekkel dolgoztam, hanem a saját sminkkészletemből gazdálkodtam, de a végeredmény szerintem nem lett rossz (pár a férjem a fukszia színű rúzst egyenesen ocsmánynak titulálta... férfiak!) Most megmutatom Nektek képekben honnan indultam és hova jutottam és nagyon örülnék, ha kapnék kommenteket a véleményetekkel! KÖSZÖNÖÖÖM! :-)

Obviously I used different products from my own make-up arsenal, but the end result is not so bad (although my husband found the fuchsia lipstick ugly... men!) Now I show you where I started and where I got and you would make me extremely happy if you shared your opinion on this look with me! THANX! :-)

A megfelelő színek keresése: / Looking for the suitable colours:

Előkészítem a terepet: / Preparing the surface:

Feltárul a szomorú valóság: / The said truth is revealed:

Cirka 1 óra múlva... / About 60 minutes later...

És íme: / And voilá:

 Más megvilágításban: / In different light:


És egy kicsit közelebbről: / And from a little bit closer:



És a gyűlölt fukszia színű rúzs nélkül: / And finally without the hated fuchsia lipstick:

Hasonlít? Ti kipróbálnátok? Ja és mit szóltok a rúzshoz? / Is it something like the original? Would you try it out? And what do you think about the lipstick?

Ha valamelyikőtök kíváncsi a használt termékek listájára, írjátok meg kommentben! / If any of you is interested in the list of the used products, write a comment!

4 comments:

  1. Nagyon szép lett! Naná, hogy hasonlít :D

    ReplyDelete
  2. wwááááoooo nagyon nagyon jó lett és jól is áll és a rúzs gyönyörű :) Az első két kész sminkes képen tetszik a legjobban, mikor nem annyira pirosas. :) Ügyes vagy nagyon És smink nélkül is szép :)))

    ReplyDelete
  3. Úgy látom, ez a rúzs tényleg megosztja a véleményeket. :-))) Annyira örülök csajok, hogy tetszik Nektek!!! Azért is mutattam 2 különböző helyen készült verziót, mert sajna a mesterséges fények nagyon mostohán bánnak a színekkel és nem mindig azt mutatják ami van (viszont ilyen bíbelődős sminkeket a legritkább esetben van alkalmam olyankor összehozni, amikor még van kint használható természetes fény). Tavasztól már remélem jobb lesz a helyzet.
    Külön örülök neki Zsanci, hogy szerinted "á la natúr" is vállalható a fejem (sokáig nem akartam magam ilyen csupaszon mutogatni, de egy ilyen hangsúlyos sminknél így látszik jól az átformáló hatás). Szóval köszi mégegyszer az önbizalom tuningért! :-)))

    ReplyDelete
  4. Nagyon tetszik,és nagyon is jól áll:)
    Nekem a második színű rúzzsal jobban bejön a smink:)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe