FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-07

MŰVÉSZI KÁOSZ / ARTISTIC CHAOS

Gondoltam, megmutatom Nektek, hogy néz ki az asztal, mikor éppen a termékfotózás kellős közepében vagyok. Még jó, hogy egy zseni mindig átlátja a káoszt. ;-) (És igen, az ott még egy karácsonyi asztaldísz... annyira szeretem, hogy nem volt még kedvem bedobozolni.)
I thought I would show you what our coffee table looks like when I am in the middle of taking photographs of beauty products. The good news is that a genius can handle chaos easily. ;-) (And yes, that's  a Xmas decoration ... I like it so much that I haven't put it away yet.)


Egyébként a holnap bejegyzésem egy MUA szemhéjfesték palettáról fog szólni és a szokásos képek mellett egy nálam teljesen újfajta bemutatási móddal is fogok kísérletezni. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni! :-)


By the way, tomorrow's post is going to be about a MUA eye shadow palette and apart from the usual pictures, I'm going to experiment with a new form of product-display. I can't wait to see what you think about it! :-)

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe