FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-02

VENDÉGBLOGGER LETTEM! / BECOMING A GUEST BLOGGER!

Nemrég olvastam a Makeup Universe oldalán, hogy kalandos kedvű vendégbloggerek jelentkezését várják. Gondoltam egy merészet és jelentkeztem egy tavaszi sminkkel, amit ide kattintva nézhettek meg és véleményezhettek Ti is. :-)
A few days ago I noticed that they are looking for guest bloggers at Makeup Universe. So I decided to take a chance and created a spring inspired look which you can check out and comment here. :-)

2 comments:

  1. mi ez a hatalmas keretes szemüveg?? nem áll jól

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Anonymous! Édesanyámra jellemző rosszallást vélek szavaidban felfedezni. :-D Na jó, viccet félretéve, abszolút megértem, hogy nem mindenkinek jön be egy ilyen kapitális méretű stréberszemüveg. Szerintem ez pont egy olyan darab, hogy valaki vagy imádja vagy utálja. Én az előbbiekhez tartozom, Te az utóbbiakhoz, de azért még nincs harag. :-)))

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe