FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-06

SMINKEK KLIPEKBEN (No. 7)

Elég régen volt már olyan bejegyzés, amiben olyan zenei videót mutattam nektek, amiben a sminkmester remek munkát végzett. Ma egy egy vadi új klip jön egyenesen Jennifer Lopeztől (és Pit Bulltól, bár ő a sminkes részéhez vajmi kevéssel járult hozzá, annál többel a zenei összhatáshoz).
Ms Lopez kortalanul gyönyörű (hihetetlen, hogy már elmúlt 40) és hozza a már tőle megszokott szexi formáját. Felszabadultan mutatja meg mutatós fizimiskájával egyetemben ifjú párját is, ezzel is tüntetőleg bizonyítva, hogy a kor az ő szemében csupán  egy szám... ő tudja. :-) Na de lássunk 1-2 screenshot-ot és a klipet magát...
Szerintem ez a grafit szürke, csillogós testfestés abszolút kihangsúlyozza szoborszerű szépségét. Maga a szám...hááát, nem lesz a top 5 JLo számom közt, de egynek nem rossz. Ti mit szóltok a dalhoz/ sminkekhez?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe