FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-03

TESZT - AVON SUPERSHOCK GÉL ÁLLAGÚ SZEMCERUZÁK

Sok jót olvastam már más blogokon erről a gél állagú szemkontúrceruzáról, úgyhogy fogtam magam és megrendeltem - ha már lúd, legyen kövér alapon - 3 árnyalatot is.

 Az egyik egy alap fekete (mely érthető módon a Black nevet viseli), a másik kettő pedig a limitált kiadású Blackberry és Golden Fawn. Ezek közül az utóbbi kettőt raktam fel reggel és le akartam fotózni őket, de a fényképezőm aksija lemerült, így végül arra jutottam, hadd töltsön fel napközben (míg én a munkahelyemen szorgoskodom) és majd este készítek képeket arról, hogyan teljesítettek ezek az extra tartós termékek hírében álló ceruzák. A sminket reggel 7-kor tettem fel és pont 12 órával később fotóztam le. Magam is meglepődtem, milyen meggyőző volt az eredmény, de helyettem beszéljenek inkább a képek...

 


 

 

 

Látszik, hogy a szemhéjfesték már egy kicsit viseltes (bár 12 óra masszív hordás után szerintem ez bocsánatos bűn), de a kontúrvonal meg sem mozdult. Felül a Blackberry árnyalatot látjátok, míg az alsó pillasor alatt egy vékony vonalban a Golden Fawn-t. 

A felvitellel kapcsolatban annyit érdemes tudni, hogy nem árt egy kicsit gyakorolgatni, mert extra puha a ceruza (mivel gél). Amennyiben pedig satírozni szeretnénk, akkor bizony fürgének kell lenni, mert miután megszáradt (és elég gyorsan szárad) úgy odafixálódik a bőrre, hogy már nem lehet rajta változtatni (csak lemosni az egészet és újrakezdeni).

Összességében nálam ez a ceruza csillagos ötös (és szerintem a Blackberry mélylila árnyalata külön remek), úgyhogy nagy valószínűséggel alapdarabbá fog válni. 

Ti próbáltátok már? Nálatok is ilyen jól teljesített? 

11 comments:

  1. Teljes mértékben egyetértek az írásoddal Letti. Nem mellesleg nagyon jól áll ez a smink Neked! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök Robin, hogy hasonlóak a tapasztalataink! :-) És köszönöm!

      Delete
  2. Én utálom, hogy ilyen puha, nem tudok vékony vonalat húzni vele és a hegye teljesen eltompul kb a szemem felénél :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, kicsit olyan érzés, mintha higannyal dolgozna az ember, de a tartósság miatt szerintem érdemes vele próbálkozni (a hajszálvékony vonalakról nem tudok még nyilatkozni, mert most legelőször ezzel a vastagabb kontúrral próbáltam ki)... egyébként nem tudom, a hegyezést, hogy fogja bírni ez a puha hegy... nemsokára kiderül. :-)

      Delete
  3. Nekem 3 van, egy fekete, egy csillámos fekete és egy ezüst az ezüsttől semmi bajom, a fekete ha szeles idő van,akkor kicsit bántja a szemem, a csillámos fekete mag nagyon... :D
    (pedig csak a felső szemhéjamra szoktam használni) Szóval valamit muszáj lesz kitalálnom, mert amúgy imádom :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hááát, én a helyedben azért lehet végül inkább könnyes búcsút vennék az irritálósoktól nehogy a végén valami komolyabb allergia alakuljon ki. :-/

      Delete
    2. még egy utolsó esélyt kapnak, hétvégén, ha itthon leszek, és ha még így is, akkor lemosom aztán kuka :(

      Delete
    3. Fájdalmas, de jó döntés... de hátha megjavulnak. :-)

      Delete
  4. Ez nagyon meggyőző volt, biztosan megrendelem ezt az árnyalatot. A szemhéjadra mit használtál? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Válasz a kérdésedre. :-)
      http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/04/haul-essence-bronz-narancs-mono.html
      Apropó szemhéjfestékek! Hogy szuperál a kis Lancome paletta? :-)

      Delete
  5. Nekem is van fekete. És nem tudom hogx mire van az a tekerős valami az alján. Meg tudnád nekem mondani? (A hegye el használtam és nem tudom ki faragni se semmit)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe