FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-21

FOTD: GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Ezt a sminket tegnap készítettem és amikor a férjem meglátta, csak ennyit kérdezett: " Mi ez a 'Girls Just Wanna Have Fun' smink?" :-) Ez az az eset, amikor az inspiráció utólag találja meg a sminket. :-)

Egyébként közel sem lett ennyire kaotikus és extrém az én sminkem, csupán annyi történt, hogy a Drágám számára szokatlan helyre került egy kis kék szemhéjfesték. Szerintetek is merész ez a kis kék?

Bent, vakuval:


 


Kint, vaku nélkül: 


 Az utolsó képen már nem csak az erkélyajtóban álldogálok, hanem teljes életnagyságban kint vagyok az erkélyen (gondolom, a szemközti háztömb lakói miket gondolhatnak, mikor látják, milyen nagy lelkesedéssel fotózgatom időről-időre magam) és így (gondolom a fényviszonyok miatt) eléggé másmilyenek a színek... fura.

Végezetül itt a szóban forgó klip:


Na mit szóltok? :-)

6 comments:

  1. Nagyon tetszik:) kicsit hasonlít erre: http://www.youtube.com/watch?v=Fi8n-BPWo0k&list=UU5zSySQab9SA6Wz569WDgqw&index=1&feature=plcp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tééényleg! :-) Csak más picit a kontúrozás és a szemhéj színei. De jó hogy küldted ezt a linket, mert ezt a vloggerinát még nem is ismertem és nagyon igényes ez a videó! :-)

      Delete
  2. Tényleg elsőre szokatlan, de tetszetős. ^^

    ReplyDelete
  3. Teljesen vállalható szerintem! Nekem eszembe sem jutott volna a Girls Just Wanna Have Fun róla :P

    ReplyDelete
  4. Pont megy a felsődhöz is, nagyon jó lett! A Cyndi Lauper szám pedig mindent visz! :D

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe