FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-06-04

AJÁNLÓ: EGY MODELL MINDENNAPJAI

Azoknak, akik (hozzám hasonlóan) késztetést éreznek arra, hogy belessenek egy igazi modell szépítkezési titkaiba íme egy remek site és youtube csatorna.


Valahogy van abban valami bűnös kis élvezet, amikor az ember beles mások magánéletébe (jelen esetben a szépítkezési szokásaiba)... aki nem érdekelt az ilyesmiben, az most ne olvasson tovább, aki viszont igen, az annál inkább! :-)


A hölgy neve Ruth Crilly, aki már több mint tíz éve tevékenykedik a divat világában modellként  íróként és a szépségipar  bennfenteseként (ez utóbbit nem én találtam ki, hanem ő írja saját magáról a honlapján).  

Az 'A Model Recommends' névre keresztelt oldalán rengeteg érdekes anyagot találhattok szépség, divat, utazás és egészség témakörben is.

Aki pedig kifejezetten videókat nézegetne szívesen, az itt találhatja Ruth youtube csatornáját: 

Ez a kifinomult nappali smink és a napszemüveg-rúzs kombók az én személyes kedvenceim, de ezek mellett még sok remek anyagot találhattok itt.



Bár tudom,  hogy az ilyen videók nézegetésétől még mindig semmi köze sem lesz a fizimiskámnak a szupermodellekéhez mégis feldob az érzés, hogy csak bennfenteseknek kijáró információk birtokába jutottam a divat- és szépségipar egyik szakavatott képviselőjétől. Butaság, nem? :-)

1 comment:

  1. Szia!

    Néha nézem a videóit. Azért a szponzorált videóit nem kell mindig komolyan venni... meg azt sem hinni h. ő azt keni magára amit ott bemutat. Van amit igen, van amiért meg kapott egy megfelelő összeget h. reklámozza (pl. a legutóbbi hajas videója). Úgy tudom van egy webshopja is... . Neki mondjuk megéri magát reklámozni a neten, mert már lassan korosodik (modellszinten) és nem akarja h. elfelejtsék az emberek. Kifestve szép nő, ha nincs rajta smink eléggé leharcoltnak néz ki a bőre... ezt igyekszik palástolni (trükköket lehet tőle ellesni... ha valakinek szintén nagyon ronda a bőre a szeme alatt meg bírja fizetni a drágább termékeket).

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe