FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-08-24

HARMADIK NEKIFUTÁS

Tegnap előtt folytattam a Betti arcával való ismerkedést (az első és a második próbálkozás eredményét itt nézhetitek meg: 1. & 2.) és készítettem egy újabb menyasszonyi próbasmink variációt.


Most egy lágyabb, rózsaszínes, az alsó kontúrnál nagyon finoman barnás-füstös sminket próbáltunk ki. A kérés az volt, hogy kevésbé hangsúlyos legyen az árnyékolás és a kontúrozás, mint az elsőnél, úgyhogy ezeket az irányvonalakat próbáltam követni. Íme a végeredmény...

 
Mit szóltok? Szerintem ez a szájszín nagyon jól áll neki.


9 comments:

  1. Én a szájra biztos nem tennék ilyen erős színt. Ami Bettinek jól áll nem biztos, hogy a vőlegénynek is jól fog...

    ReplyDelete
  2. Igazad van, a vőlegénynek valószínűleg nem állna annyira jól, de szerencsére ez egy folyékony tartós rúzs, amit ha a saját ápoló szájfényével kenek át, akkor szerencsére teljesen csókálló. :-)

    ReplyDelete
  3. Szerintem ez a blog nagyon jó, igazi lelkesedéssel csinálod a sminkeket.
    Tök jó kedvem lesz a menyasszonyoktól!

    Mega-puszi Niki, ezer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága vagy Ádi, köszönöm szépen! :-)))
      Külön jólesik, hogy szerény számú férfi olvasótáborom egyik tagja írta ezeket a lelkesítő sorokat.
      Van most egy másik blogom is, amit nagy elánnal írogatok, lesd majd meg, ha van kedved (itt nem 'smink' a jelszó, hanem 'kaja'): http://kevikan.blogspot.hu/
      Mega-puszi, kismillió. :-)

      Delete
  4. Egész jó a szemsminkje, de nagyon fénylik a bőre, erre találjatok valami megoldást. Nekem is a T-vonalban fénylő, zsíros-kombinált bőröm van, tapasztalatból beszélek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Be kell vallanom, hogy amikor ezt a sminket készítettem este 8 körül járt az idő és még mindig dög meleg volt (nagyon benne vagyunk ebben a hosszú forró nyárban), úgyhogy nem erőltettem túl az alapozást (csak egy kis BB krémet tettem fel, hogy kiegyenlítsem a bőrszínt és nem is púdereztem túl), mert főleg a kipróbált színekre voltunk kíváncsiak 1-2 fotó erejéig. Ebből adódhat a dolog, amit jeleztél. Persze a nagy napon atombiztos lesz az alapozás is. :-)
      Egyébként egy másik barátnőm (akit szintén én sminkeltem) így festett az esküvője napján (és aznap kb. 40 fok volt árnyékban): http://colours-of-letti.blogspot.hu/2012/08/fotok-ria-marcell-eskuvoje.html
      Neked egyébként milyen termékek váltak be alapozás/ mattítás terén?

      Delete
    2. Így már OK! Én is egyből a meleg időre fogtam az egészet. A másik barátnőd egyszerűen gyönyörű volt, ezek szerint jól bírta a smink az igénybevételt. Visszatérve a mattítás témára: háát igazából még keresem erre a megoldást. A mindennapos sminkem: BB krémre felvitt ásványi alapozó, amit a netről rendelek (Bare minerals, Meow cosmetics). Ez a kombó a tökéletes bababőr illuzióját adja és még ápol is. (Pedig nálam sajnos van mit eltakarni). Viszont az a gond, h a vakus fényképeken borzalmasan mutat, mert visszaveri a fényt és kivilágosodik a bőröm. Épp ezért esküvőre semmiképp nem javaslom. A menyasszony használjon fényvédő nélküli mattitó hidratálót VAGY primert. Kombinált bőrön hidratáló+primer+alapozó+highlighter v mi a halál egyszerűen SOK, elcsúsznak a rétegek. Legalábbis az én bőrömön tuti elcsúszna. Bocs, h hosszú volt.

      Delete
  5. Megnéztem az előző két verziót is, EZ a legjobb! Jó áll a szájfény is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik. (Úgy látszik szájszín terén hasonló az ízlésünk). :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe