FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-09-26

ŐSZI AKCIÓS: CATRICE MADE TO STAY TARTÓS SZEMHÉJFESTÉK

Ma egy újabb 300Ft-os gyöngyszemet hoztam nektek. Ez is egy Catrice termék, csak ez most egy krém állagú tartós szemhéjfesték a Made To Stay kollekcióból.

 

Egyszer nagyon régen már írtam egy ilyen szemhéjfestékről (amiről ITT és ITT is olvashattok), s mivel azzal akkor nagyon meg voltam elégedve (és ez még most is tart), ezért nagyon megörültem neki, hogy eme alkalmi kis vétellel bővíthetem a gyűjteményemet. Na de lássuk csak a kis újoncot közelebbről...
Szeretem a vicces kis fantázianeveket, amiket a Catrice a termékeire szokott aggatni (valamiért úgy érzem, hogy a jól eltalált név ad még egy kis pluszt a termék élvezeti értékéhez... fura). Szóval ő a Star Was Here! nevet kapta a keresztségben és szerintem méltó is lesz ez a kis szépség a nevéhez.


Az üvegcse egy szépséges, metálfényű, grafitszürke krémet rejt. Nagyon hasonló a csomagolás a Maybelline Color Tatoo hasonló tartós szemhéjkrémjeihez - a vastag üvegtégely bár nem pehelysúlyú, ám pont ettől válik minőségibb érzetűvé.


 Itt láthatjátok, milyen szép ez a mélyszürke árnyalat, amikor kikerül a tégelyből.


 Próbáltam úgy forgatni a kezem, hogy lássátok, ha ráesik a fény, milyen szép, fényesen ezüst a felszíne (a jobb oldalon elsatíroztam). Egyébként amíg szárad, nagyon könnyen és egyenletesen satírozható (kb. 1-2 percig), de aztán száradás után már nem mozdul és extra tartós (kiválóan lehet használni füstös szemnél alapnak a porfesték alá is).A 300-as klub következő tagja egy pirosító lesz.

3 comments:

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe