FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-10-17

A PORONDON: BOURJOIS PIROSÍTÓ (85 - SIENNE)

Ma megmutatom Nektek a legújabb kis kedvencemet, ezt a kis Bourjois finomságot.


Írtam nemrég egy Lee Stafford szárazsamponról, aki a Douglasból jött haza velem, de arról még nem írtam, hogy volt útitársa is: ez a cukorfalat kis pirosító...
 A minőséggel kapcsolatban már voltak elképzeléseim, mert jó ideje tulajdonomban van már ugyanennek a pirosítónak egy másik árnyalata (ez a 74-es Rose Ambré, amit ITT nézhettek meg egy korábbi sminkben). Ez alapján egy olyan pirosítóra készültem, ami könnyen és egyenletesen felvihető, remekül pigmentált és egész nap tart (plusz még régimódi púderillata van).



Nem kellett csalódnom, a kiváló minőség az elmúlt évek alatt mit sem változott. 


Sőt, abban a tekintetben még egy picit jobb is lett, hogy a miniecset a régebbi esetében elég kemény sörtéjű volt (nem is nagyon használtam), de mostanra ezt a kis problémát is sikerült orvosolni.


A képeken nem nagyon látszik, de egy kis tükör is el van rejtve a fedélben, ami nagyon praktikus. Az egyetlen dolog, amit mégis negatívumként fel tudnék hozni, az az, hogy ha nem vigyáz az ember, valószínűleg könnyen le lehet törni a tartó tetejét, mert elég keskeny helyen kapcsolódik az aljához (ez velem a régebbi árnyalattal kb. 3-4 év alatt eddig még nem történt meg, de pár hete észrevettem, hogy valamiért már nem záródik rendesen a teteje... na de ilyen hosszú használat után ez már elnézhető).


A régi 74-es és a szóban forgó 85-ös árnyalat is teljesen matt, de aki egy kis csillogásra vágyik találhat gyönyörűséges fényesebb finisű árnyalatokat (az én szívem valamiért általában a matt pirosítók felé húz).


A színt pedig imádom!!! Nálam most abszolút No.1 ez a narancsos-bronzos árnyalat. 


És végül egy smink, amihez ezt a pirosítót használtam (ha még több képet szeretnél látni erről a sminkről, ITT megtalálod):


Nektek hogy tetszik? :-)

9 comments:

  1. Replies
    1. Megértelek, én pont ezt éreztem, amikor először kipróbáltam a teszterét. :-)

      Delete
  2. Mennyiért vesztegetnek egy ilyen darabot? Gondolom nem olyan ócó, ha dágleszből ban. :/

    Egyébként nagyon kellemes színe van, cukker az az ecset(ke). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2750 Ft, de elég kiadós és remek a minősége... ehhez mérten már nem olyan vészes (ellenpéldaként van egy Estée Lauder pirosítóm, ami sokkal szerényebb képességű, jelentősen többért).

      Delete
  3. Nekem ez már évek óta nagy kedvenc! Amikor itt nem volt kapható a Bourjois márka, akkor Belgiumból hozattam :) A Douglasban 2700.-, a müllerben pedig 3000.- az ára.
    Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja és amit még sztem próbálj ki mindenképp:32 Ambre D'Or
      Hasonló gyönyörű szín, némi csillogással nyárra, vagy alkalmakar.

      Milla, ezt a kettőt neked is ajánlom, hiszen kreol bőrödhöz, barna szemedhez, barna hajadhoz, tök jól fog állni!

      Mia

      Delete
    2. Köszönöm a tippet, Mia! Mindenképpen meg fogom lesni a 32-est is. :-)

      Delete
  4. Ezer és egy éve szemezek már ezekkel a pirosítókkal. Bourjois terén már szinte mindent kipróbáltam, ez valahogy kimaradt. Igazából olyan sok szép árnyalat van, dönteni sem tudnék. Ez is tetszik a rózsaszínesebb is... Szőke fehér bőrű lánynak melyik lenne a legideálisabb szerinted? :) Puszii

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe