FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-15

GYORSAN VALAMIT ŐSZRE

Most találtam a Shine honlapján ezt a kis "szösszenetet", ami 5 gyorsan bevethető sminket vonultat fel az őszre...


A lényeg mindegyiknél az, hogy sminked elkészítése során egy valamit emelj ki az arcodon: a nyáron bronzszínűre barnult bőröd, élénk színű ajkaid, dús szempilláid, cicás szemed vagy ívelt szemöldököd.

1, BRONZBARNA BŐR:
Bar Refaeli mondjuk minden külső segítség nélkül is baromi jól néz ki, de az ügyesen felvitt bronzosítótól még sugárzóbb a bőre. A bronzosítás mindenkinek ajánlott, aki minél tovább szeretné megőrizni bőre nyáron begyűjtött egészséges, napcsókolta ragyogását. Persze ettől még sajnos nem válunk Bar Refaelivé, de bízhatunk benne, hogy sokkal üdébb arccal mosolyoghatunk a világra.



2, PINK AJKAK:
Bár a szőkéknek - mint Gwyneth Paltrow - különösen jól áll az élénk rózsaszín, a barnáknak sem kell lemondani erről a színről, csak fel kell kutatni a bőrszínhez passzoló árnyalatot. Az a legjobb egy jól megválasztott élénk színű rúzsban, hogy mással már nem is nagyon kell bíbelődni a sminkelés során, hiszen önmagában is szépen felöltözteti az ember arcát.


3, ÉBENFEKETE PILLÁK:
Az enyhe rózsás arcpír, a jól kigondolt frizura és a decens, visszafogott rúzs mind-mind kiemeli Keira Knightley szépségét, a pálmát mégis a szénfekete, dús szempillák viszik. Nincs olyan ember, akinek ez ne állna jól. Különösen ajánlott választás ez akkor, ha vacsoramegívásod van és nem akarod a szádat erősen festeni (ne kelljen az este felét a mellékhelyiségben újrarúzsozással tölteni). Ilyenkor sokkal kényelmesebb - és legalább olyan izgalmas választás - a szemekre helyezni a hangsúlyt.


4, FÜSTÖS MACSKASZEMEK:
Míg az előző esetben kifejezetten a szempillákon volt a hangsúly, addig itt a szemhéjárnyékolásé a főszerep. Merészebbeknek érdemes kísérletezni olyan vadító macskaszemek megrajzolásával, amilyenekkel Evan Rachel Wood büszkélkedhet. Kicsit időigényesebb móka, de megéri.


5, DOMINÁNS SZEMÖLDÖK:
Ha szépen ívelt és elég dús a szemöldököd, nyugodtan hangsúlyozhatod ezt a részét az arcodnak, ahogy azt Kate Winslet is tette. Itt azért érdemes óvatosan árnyalni, mert a túl sötétre színezett szemöldök megkeményítheti a vonásokat és rápakolhat az emberre hirtelen plusz 10 évet.

Nekem most leginkább a nyáriasan bronzos bőrhöz lenne kedvem, van is hozzá egy remek bronzosítóm a The Balm-tól,  amit nemsokára be is fogok mutatni nektek az egyik bejegyzésemben. :-)

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe