FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-29

CSINI CSAJOK HIMNUSZA :-)

Régóta ismerem ezt a dalt a Budapest Bár feldogozásában, most újra az utamba akadt, s gondoltam, megosztom veletek, a serény szépülni vágyókkal. Hogy miért is?...



... Hát azért mert ez nem csak a fess pesti nők, hanem bármelyik hölgy örökzöld indulója, aki a napi bokros teendők mellett próbál időt varázsolni arra is, hogy mutatós legyen (uram bocsá' még blogot is próbál vezetni erről). :-)


A dal egyébként Horváth Jenő és Halász Rudolf szerzeménye, ami az 1940-es években született és műfaját tekintve swing. Itt hallgathatjátok meg egy korabeli 1946-os verzióját: http://gramofon.nava.hu/1746281206/este_fess_a_pesti_no


Nagyon üde, pajkos kis dal ez, aminek szerintem amíg vannak szépülni vágyó nők, mindig lesz aktualitása. És bármikor meghallgatom, engem mindig jókedvre derít. Az én személyes kedvencem a Rutkai Bori féle verzió:



Jó zenehallgatást és csini estét, csajok! :-)

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe