FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-30

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA (2. rész)

Az egyik előző bejegyzésemben írtam arról, milyen Catrice termékeket sikerült beújítanom, és az egyik tartós szemhéjfesték krémet részletesebben be is mutattam (ha kíváncsi vagy rá, itt találod: http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/09/szerelem-elso-latasra.htm ).

Most következzék a zsákmány második darabja: egy remekbe szabott narancsos-bronzos mono szemhéjpúder...



Így néz ki a kis drága teljes harci díszben. Szerintem igencsak mutatós a kis ornamentikus minta, ami körülöleli ezt a telt, életteli árnyalatot. 

A doboz alján található egy-két fontos infó - többek között megtudhatjuk, hogy limitált kiadású színnel állunk szemben a Bohemia sorozatból, mely a C03 - Bring Me Terra Copper! (igen kacifántos) névre hallgat.



S ha felnyitjuk a dobozka tetejét, ezt láthatjuk:


A narancsos-téglavörös szín már az őszi faleveleket pompáját idézi és (mint utóbb ez bebizonyosodott) tökéletes párost alkot a Catrice Made to Stay 060-as Jennifer's Goldrush árnyalatával. 

De először lássuk, hogy mutat a szín magában:


Lessétek meg ti is, hogy mutatnak természetes fényben, vaku nélkül egymás mellett. (Így kézen lehet, hogy van egy kis "colour blocking" érzete a dolognak, de szemhéjon szépen eldolgozva csodás kombinációt alkotnak. Úgy is mondhatnánk: ez a színházasság a mennyben köttetett. ;-) 




Mióta megvan ez a két szín, minden reggel ezek után nyúlok a sminkes táskában. Fogok is a hétvégén egy két képet készíteni róluk szemen, hogy ti is lássátok, miről áradozok itt össze-vissza. 
Ja és persze a harmadik termék bemutatása sem várat már sokáig magára.

Majdnem elfelejtettem: nektek van kedvenc őszi színárnyalatotok, vagy színkombinációtok?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe