FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-09

ÖRDÖGIEN JÓ ANGYALOK

Egy ilyen borongós-lustálkodós vasárnap reggelen nekem leginkább ahhoz van ma kedvem, hogy csináljak magamnak egy nagy bögre forró habos tejeskávét, és pizsamában bebújjak a kedvenc zöld csíkos takarom alá, magam elé vegyem a netbookom és egy-két szemet gyönyörködtető színpompás make up videó nézegetésével üssem el a délelőttöt.


Mi más lehetne a legjobb kezdés mint a Victoria's Secret 'Painting an Angel', azaz 'Angyalt festeni' névre keresztelt videósorozata (ezúton is köszönet a CBS-nek érte)...
Ez szám szerint 3 darabból áll és minden perce (kis túlzással, de ez a kifejezés most nagyon illik a témához): mennyei öröm .


A VS modelljei már alapjáraton is (hála a géneknek) szinte földöntúli szépség megtestesítői, de a VS sminkesei még angyalibbá tudják varázsolni ezeket a csinos pofikákat, úgy hogy a végeredmény mindig sugárzóan szexi (de sohasem közönséges). 



A legtöbb esetben rengetek bombasztikus bronzzal és barnával, remekbe szabott rózsaszínekkel és balzsamos barackárnyalatokkal dolgoznak, megspékelve mindezt a megfelelő mennyiségű selyemporral (és persze egy pár műszempilla is mindig az alapfelszerelés része, csak erről bölcsen hallgatnak).



Elnézve a videókat azt kell, hogy mondjam: ördögien jó sminket visel ez az angyal! :-)

És végül itt van még három ráadás videó, szintén a Candice Swanepoel fedőnevű angyalkával. Ezzel kívánok Nektek is jó vasárnapi lustálkodós videónézegetést!





No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe