FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-19

BENNE VAGYOK A GLAMOURBAN! :-)

Tegnap rám üzent az egyik kedves ismerősöm, hogy láttam-e már az áprilisi Glamour 82. oldalát, mert egy ismerős blog nevén akadt meg a tekintete. Mivel még nem volt meg az aktuális szám (szégyen és gyalázat), kérdeztem tőle, kinek a blogjáról van szó, de azt mondta, ha nem tudom, akkor inkább lefotózza és átküldi.
Na ettől már eléggé be lettem sózva, a férjem meg még inkább, így (mielőtt még megérkezett volna a fotó) fogtuk magunkat és leszaladtunk a legközelebbi benzinkúthoz megvenni a szóban forgó magazint és ezt találtuk a 82. oldalon...Aki szemfüles már esetleg itt is láthatja, de hogy ne rontsátok a szemeteket feleslegesen, itt egy közeli is:


Néhány hete a Facebook Glamour Online rajongói oldalán szóltam hozzá az arcápolási témához és úgy tűnik elnyerte a glamouros lányok tetszését. Szóval innen is köszönet, hogy engem is beválogattatok az áprilisi lapszámba, mert ezzel feldobtátok az egész hetemet!

Hát ennyi, csak gondoltam, megosztom Veletek is az örömöm! :-) További szép estét Nektek!

Ó igen, az is kiderült, mi a becsületes keresztnevem (a Nikolettából lett a Letti). :-)))

17 comments:

 1. Gratulálok! :) Én is nagyon örülnék egy ilyennek. :D

  ReplyDelete
 2. Gratulálok, meglepődtem nagyon.

  ReplyDelete
 3. Hát ez szuper! Végre itt is felfigyelnek a beauty-bloggerekre.

  ReplyDelete
 4. én is kiszúrtam,amikor olvastam:D grat:D

  ReplyDelete
 5. Szívet melengető érzés lehet, gratulálok! :)

  ReplyDelete
 6. Gratu! :) Az arcápolási rutinodról, konkrét termékekről szívesen olvasnék részletesebben is. Vagy volt már poszt róla?

  ReplyDelete
 7. gratu..ez nagyon jó érzés lehet :))

  ReplyDelete
 8. Nagyon örülök neki, hogy ilyen édesek vagytok és együtt tudtok Ti is örülni velem! :-)
  MiRae kérésének eleget téve hamarosan részletesen is fogok írni arról, milyen habzsi-dőzsiben szoktam a bőrömet napi szinten részesíteni. ;-)

  ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe