FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-03

HA CSAK 5 PERC VAN

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem szinte minden reggelem eszeveszett versenyfutás az idővel. Mert hát ott van egy tucat dolog, amit ki kell pipálni: kávé, reggeli, zuhany, hajszárítás, öltözködés és persze egy kis smink is kötelező. Ez utóbbira átlagban max. 10 perc jut, úgyhogy bármerről is nézem, ez nem egy sétagalopp. Pont ezért örültem meg Lisa Eldridge egyik új videójának, amiben egy extra gyorsan összedobható 5 perces sminket mutat be...


Forrás: http: //www.lisaeldridge.com/






Mindenből van benne egy pici, ami bárki fizimiskája esetében csakis az előnyére válhat, s mindez a lehető legegyszerűbben kivitelezve. Mi ez, ha nem egy tökéletes reggeli smink? Nem mellékes az sem, hogy a végeredményt tekintve biztos nem lehet megmondani, hogy ez a smink csupán 5 perc alatt készült.



Egy szó mint száz: ezt biztos én is kipróbálom (még akkor is, ha érzésem szerint a kivitelezés a valóságban lesz 8-10 perc is). 

Nektek milyen a reggeli sminkrutinotok?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe