FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-28

HAUL: CATRICE ABSOLUTE EYE COLOUR - 010 MARS ATTACKS

Ma nem írok túl sokat, beszéljenek most inkább helyettem a képek. Ma szereztem be ezt a kis duót, főként a sötétzöld festék miatt. Szerintem nagyon ígéretes szín... majd elválik. Nektek tetszik?

I don't want to write too much today, let the pictures do the talking. I've just bought this duo, especially for the beautiful deep green shade in it. I think it looks quite promising,... we'll see. Do you like it?
4 comments:

 1. Szia Letti!
  A mai fárasztó napom után, nagy örömmel láttam, hogy új post van! :) Tudom, hogy szereted az akciókat (bár melyik nő nem szereti?!) és gondoltam szólok, hogy a Rossmannban Maxfactor és NYC akciók vannak, kettes és négyes szemhéjpúderek, szempillaspirálok. Nagyon jó árban vannak és nekem az egyik négyes szemhéjpúder nagyon bevált! ;)Vásárlásra fel és legyen szép estéd!

  ReplyDelete
 2. Kedves Anonymous! Örülök, hogy a hosszú és fáradalmas nap végén egy kis felüdülést hozott a blogom. Az akciókat nem csak szeretem, kifejezetten oda vagyok értük, úgyhogy köszönöm a tippet! Mindenképpen utána fogok járni a dolognak. Máskor is súgj majd, ha jó akcióról tudsz! :-)

  ReplyDelete
 3. Ja és akkor egy jó akciós tipp tőlem neked: a Müllerben jártam ma és egy csomó Max Factor, Maybelline, Bourjois, L'Oréal és egyéb dekorkozmetikai termék most 30-50%-os kedvezménnyel kapható (úgyhogy be is szereztem egy pár "nélkülözhetetlen" cuccot, amit nemsokára meg is mutatok majd Nektek). :-)

  ReplyDelete
 4. Ennek nagyon örülök és izgatottan várom a beszámolókat! :) És persze köszönöm a tippet, így mindenképp útba kell ejtenem a Müller a hét folyamán! ;)

  ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe