FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-01-29

LISA ELDRIDGE UTÁN SZABADON / Á LA LISA ELDRIDGE

Nemrég írtam, hogy meg fogok csinálni egy Lisa Eldridge féle sminket és most jött el az ideje, hogy megmutassam Nektek a végeredményt. :-)
 I have written recently  about a look by Lisa Eldridge that I wanted to recreate and now it's time to show you what I have done. :-) 
Na mit szóltok? Végül ez a smink a kiindulópontja lett egy ennél jóval merészebbnek sok-sok fekete zselés tussal és áttetsző csillámos szájfénnyel (csak a szemhéjon)... de ez már a következő bejegyzéshez tartozik. ;-)
Ha valamelyikőtök szeretné a használt termékek listáját is, írjátok meg kommentben! :-)

So what do you think? Actually, this make-up became the basis of a much more daring one with lots of black gel liner and transparent sparkly lip gloss (only on the eyelids)... but this is another story that I'm going to tell you in my next post. ;-)
If any of you wants the list of the used products, write a comment. :-)

     XOXO,
               Letti

6 comments:

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe