FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-17

SZENT PATRIK NAPJA ALKALMÁBÓL

A hosszú hétvége alkalmából elugrottunk a férjemmel és a barátainkkal Berekfürdőre egy kicsit kiengedni a gőzt, de már újra itthon vagyok és mutatok Nektek 3 tuti kis sminket Szent Patrik napja alkalmából. :-)
Szent Patrik napját Írország védőszentjének tiszteletére rendezik. Ez az írek egyik legfontosabb nemzeti ünnepe, ami március 17-én (azaz ma) esedékes (ez Szent Patrik halálának évfordulója). Bár nem hivatalos ünnepnap, sok írek lakta területen ünneplik a világ minden részén. A zöld szín fontos szerepet kap ennek a napnak az ünneplése során, mivel  az ünnep jelképe a zöld lóhere, s nemcsak ruházatban, de sminkben is visszaköszönhet ez a szín. Én most 3 zöld sminket mutatok Nektek...
Nektek bejönnek ezek a mega zöld sminkek? Nekem nagyon!!!


No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe