FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-07

ZSÁKMÁNY - H&M

Nemrég botlottam ezekbe a kis aranyosokba a H&M-ben és nyomban haza is hoztam őket. A hajgumik nyilván nem sok érdekességet tartogatnak, de a másik két termék talán nektek is érdekes lehet.
Jöjjön tehát egy vizuális beszámoló sok-sok képpel! :-)

 A pirosító a szerény Blusher névre hallgat és szám szerint a 19-es Sugar Coral árnyalat. Teljesen matt, erőteljes szín, amivel jó óvatosan bánni (a kevesebb több alapon), de egyébként szépen építhető és satírozható színnek tűnik.
 A szájfény neve - micsoda meglepetés - Lipgloss, abból is a 01-es Nude árnyalat. Színben tényleg nagyon természetes, erősen áttetsző világos barack árnyalat, viszont nagyon magas fényű. Állagra picit sűrűbb (így tartósabb is). de szerencsére nem ragadós.

A pirosítót mióta megvettem bőszen próbálgatom (nemsokára lesz bejegyzés is róla), a szájfényt leginkább rúzsok felett hordtam eddig. Ti zsákmányoltatok valami klasszat mostanában? :-)

5 comments:

 1. huh, nem is keveset :) beszámoltam róla a blogomon:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lecsekkoltam, van zsákmány bőven. :-) Nagyon tetszett a vörös rúzsos posztod (csak valamiért nem tudtam kommentet írni oda). Én ilyen vagyok vörös rúzzsal:
   http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/03/fotd-felul-semmi-alul-minden.html

   Delete
 2. A pirosító ígéretesnek tűnik :) mennyibe került?

  ReplyDelete
  Replies
  1. 990 Ft volt. Az elég baráti 7,2 g-ért, nem? :-)

   Delete
 3. De :) ha megyek H&M-be meg is nézem ;)

  ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe