FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-01

HELYZETJELENTÉS: GLITTER GAL (LIGHT AS A FEATHER) - PLUSZ VIDEÓ

Nemrég írtam nektek a tesztelésre kapott Glitter Gal (Light as a Feather) holografikus hatású lakkról szerzett benyomásaimról. (Aki még nem olvasta és kiváncsi rá, itt megtalálja: http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/04/teszt-glitter-gal-3d-holo-lakk-light-as.html )


Ez most annyival egészülne ki, hogy készítettem még egy rövidke kis videót, amin azt leshetitek meg, hogy mutat a lakk három rétegben. Szerintem így adja ki igazán a gyönyörű színét. Ti láttok különbséget a két réteghez képest?...


2 réteg:3 réteg:Egy kis helyzetjelentést is adnék a tartósság alakulásáról: a körmeimet múlthét szombaton lakkoztam ki, ma keddet írunk és kopásnak vagy pattogzásnak még nyoma sincs, ami szerintem okot adhat egy nagyobbacska adag bizakodásra... de majd később megírom, egész pontosan meddig bírta.

Esetleg ha van olyan köztetek, aki épp most teszteli ennek a lakknak valamelyik árnyalatát, megírnátok, mik a Ti tapasztalataitok? Előre is köszi! :-)


2 comments:

  1. 3 rétegben kicsit erősebbnek érzem a holo-hatását, de kettőben is szép :]
    Jajj, nagyon tetszenek :]

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe