FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-01

LISA ELDRIDGE - POFONEGYSZERŰ NYÁRI SMINK

A májussal együtt beköszöntött az igazi, napsütéses, meleg nyári idő, ami szerintem innentől kezdve csak fokozódni fog. Ilyen verőfényes, forró napokon sokszor érzi úgy az ember, hogy felesleges nagyon kisminkelnie magát, mert napközben úgyis le fog olvadni róla a reggel nagy gonddal feltett make-up.
Most egy olyan vadi új tutoriált mutatok nektek Lisa Eldridge-től, ami a végletekig egyszerű, 10 perc alatt fel lehet reggel dobni, mégis szembetűnően szebbé varázsolja az embert, s mivel nagyon kevés termékkel dolgozik, ezért van esély arra, hogy egész nap kitartson és nem kell attól tartania az ember lányának, hogy előbb-utóbb lefolyik vagy összeáll a fején a smink. Szerintem ez egy tökéletes nyári smink a rohanós hétköznapokra, vagy akár nyaralásra...

Ti ennél több vagy kevesebb sminket hordtok a meleg nyári napokon? Én kb. ennyit, csak a szám színét szoktam variálni (vagy esetleg húzok még pluszba egy kis vízálló kontúrt a szempillák tövébe).

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe