FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-05-29

ISADORA SMINKVIDEÓK

Nálunk is ismert sminkmárka az IsaDora (Douglas parfümériákan szerezhető be), nekem is van régebbről egy-két jól pigmentált szemhéjfesték duó és quad, s bár nem a legalacsonyabb árfekvést képviselik, de minőségben nagyon renden vannak.

Ma találtam rá a Youtube csatornájukra, ahol sok remek kis sminkes videót találhattok. Az én kedvencem a 2012-es nyári Papagayo kollekcióhoz készült legfrissebb tutorial, melyben egzotikus arany-türkiz párosba öltöztetik a modell szemeit. Mi ez, ha nem egy tökéletes nyáresti smink?...

Ha szívesen nézegetnétek még több videót sminkelésről, körömápolásról vagy kulisszatitkokról, itt megtaláljátok a Youtube csatornájukat:

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe