FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-04-22

THE HUNGER GAMES SMINKEK

Az elmúlt hetekben nagy érdeklődés övezte a The Hunger Games (Az éhezők viadala) című filmet. Nekem sajnos még nem volt időm elmenni megnézni, de gondoltam összegyűjtöm Nektek egy csokorba a filmhez kapcsolódó tutoriálokat, melyeket érdekesnek találtam.
Van itt minden: smink, haj és köröm is, úgyhogy mindenki válogathat kedve szerint...

SMINK:Itt pedig a témába illő smink tutoriálok teljes gyűjteménye található (mindegyiket a történet 12 körzetének egyike inspirált, a 13. pedig Effie Trinket sminkjét gondolja újra), úgyhogy ki-ki kedvére válogathat: 


HAJ:
KÖRÖM:Ti láttátok már a filmet (vagy olvastátok a könyvet)? Érdemes megnézni (elolvasni)?

2 comments:

 1. A trilógia életem egyik legnagyobb kedvenc olvasmánya lett, főként az első rész azaz Az éhezők viadala! A másik két része Futótűz és A kiválasztott, már nem volt akkora szám, de ettől még szerethető és élvezhető volt.
  A film szintén az egyik legjobb könyvadaptáció amit láttam!
  De a film megnézése előtt érdemes elolvasni a könyvet is!
  Szívből ajánlom mindkettőt! :))
  A könyv 2. és 3. része meg van pdf-en ha érdekel, de az első sajna nincs :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem akkor nekifutok az első résznek, ha már ilyen izgalmasnak ígérkezik (bár egyébként nagy a kísértés, hogy a filmmel kezdjek, mert nagy mozi "junkie" vagyok). :-) Megköszönném, ha átküldenéd majd a pdf-eket az askletti@gmail.com-ra. Mégegyszer köszi az ajánlást! :-)))

   Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe