FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-06-21

ALIG VÁROM!

Gondolom, már sokan hallottatok a MUA új 'Undressed' névre keresztelt palettájáról. Ezt emlegetik a szinte már ikonikus státuszt elért Urban Decay NAKED paletta kedvezőbb árfekvésű újragondolásaként.

Nekem ez utóbbi túl borsos árú, így nem tettem magamévá, s ezért örültem meg annyira a MUA új palettájának. Úgyhogy amikor megláttam a http://barbeautysale.blogspot.hu/ oldalán, egyből tudtam, hogy írnom kell Editnek, a blog tulajdonosának, hogy az egyikre mindenképpen én tartok igényt. Ha minden jól megy, a kis jövevény egy-két napon belül megérkezik hozzám és akkor biztos, hogy Nektek is egyből meg fogom mutatni.


Addig is itt van két remek blogbejegyzés, melyben megleshetitek, mennyire hasonlít ez a paletta az Urban Decay NAKED-jéhez:


                  http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/06/megerkezett-make-up-academy.html


Esetleg valamelyikőtöknek megvan már ez a kis szépség?

18 comments:

  1. Tényleg kísértetiesen hasonlít a Naked-re, bár engem nem kapott el az UD-láz, tetszenek a színek, pont ilyenekre van szükségem, lehet, hogy vásárlás lesz belőle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A képek alapján egy remek árfekvésű, nagyon tuti kis palettának tűnik. Ma láttam, hogy itt picivel még olcsóbban be tudod szerezni: http://makeupsaleblog-kicsi.blogspot.hu/2012/06/undressed-make-up-academy-legujabb.html
      (Én azért Edittől rendelek, mert többször vásároltam már tőle és 100%-ig meg vagyok elégedve vele.)

      Delete
    2. Én is mindig Editnél nézelődöm :)

      Delete
  2. A színek gyönyörűek, de kiráz a hideg, amikor ilyen szőrös karra kenik fel a swatchokat :D Tudom, nem ez a lényeg, de mindig ez az első, ami feltűnik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkor nem csak nekem van ilyen "szőröskarrakentswatch-antifétisem" ? :DD

      Egyénként én is le akarok rá csapni :]

      Delete
    2. Csatlakozok a szőrős kar antiszimpatizánsok táborához. :-D

      Delete
  3. Editet én is csak ajánlani tudom, teljesen megbízható, lelkiismeretes eladó, még cserélt is nekem terméket, amikor útközben eltört az egyik szín – ez igazán kivételes!

    A saját tesztem a palettáról:
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/06/megerkezett-make-up-academy.html

    Nézzetek be hozzám. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó! Utólagos engedelmeddel be is raktam a te posztodnak a linkjét is a bejegyzésbe. :-)

      Delete
    2. Ó, szuper! Kíváncsi leszek majd a Te véleményedre is, nálam most a szemhéjon tesztelés van még hátra. :-)

      Delete
  4. Erről a MUA palettáról nekem a sleek storm ugrott be először, nem az UD.
    Mondjuk nem meglepő. A csomagolás nagyon hasonló, a sleek storm színei pedig szintén az UD Naked klónjának tekinthetők.

    http://serafiasmakeup.blogspot.hu/2012/02/ud-naked-vs-sleek-storm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem megvan a Sleek Storm és Au Naturel is, lehet, hogy ezért nem érzek égető vágyat sem a Naked sem az Undressed után.

      Delete
    2. Kicsit irigy vagyok, Ani! ;-)))

      Delete
    3. Nekem mondjuk nem ugrott volna be a Storm, végülis valóban hasonlítanak, de nagyon sok a különbség - egyik Nude palettámban sem találtam meg a Naked színeit, pedig egyszer órákon át próbálgattam őket. A MUA Undressed viszont mind színekben, mind a matt-szatén-metál színek arányában azonos, ez esetben nincsen kompromisszum. :-)

      Delete
  5. Megnéztem ennek a Barbi eladónak az oldalát, egy 20 dolláros ecsetkészletet majdnem 9980Ft-ért adna el, hát... nem semmi. :-D
    Ez a MUA paletta engem is érdekel, de szerintem majd merendelem az eredeti webshopból. Ha valakinek esetleg már megvan meg a Sleek Strom is, leírni h. melyik minőségibb? Köszönöm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én nézegettem ezt a blogot (http://makeupsaleblog-kicsi.blogspot.hu) és lehet csak elkerülte a figyelmem, de én ilyen 9980 Ft-os ecsetkészlettel nem találkoztam... Közben tovább keresgéltem és ezt találtam: http://makeupsaleblog-kicsi.blogspot.hu
      Erre gondoltál? Ez bizony tényleg csúnyán túl van árazva... nem igazán értem, mert általában abszolút nem ez a jellemző. :-/

      Delete
    2. Melyik blog melyik ecsetkészletére gondolsz? Mert ha Edit blogjában a Real Techniques-re, az bizony nem 20 dollár, hanem 21 font Angliában, és Amerikában hiába annyira olcsó, nem hozzák el ide. Ezen én is fenn voltam akadva, de sajnos ennyire nagy az árkülönbség...

      Delete
    3. A Sleek és a MUA pedig kb. ugyanolyan minőség, a Storm némelyik színe talán pigmentáltabb egy kicsit, viszont sokkal jobban porol és hullik.

      Delete
  6. Sziasztok! Én is Edittől rendeltem meg a MUA Undressed palettát, meg mellé egy Starry Nightot is, villámgyorsan meg is érkezett és szuper:) Imádom:)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe