FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-25

MEGUNHATATLAN

Ma egy kis vasárnap délutáni körömpingálásra adtam a fejem és már sokadjára ugyanazért a termékért nyúltam, annyira bejön ez a Lovely lakk (szám szerint a 65-ös árnyalat)...Még késő tavasz körül vettem és azóta nem tudom megunni ezt a furcsa szürkésbarna magasfényű színt. Gondoltam, akkor már csak megmutatom nektek is.

Szerintem ez egy tipikus őszi szín - bár igazság szerint nyáron sem zavartattam magam és bármikor felkentem, ha épp ahhoz volt kedvem.

Itt láthatjátok először, hogy milyen a szín természetes fényben és aztán vakuval:A képek két réteg lakkal készültek, fedőlakk nélkül.


Az előnyök: alacsony ár, gyors száradás, magas fény és tartósság. A hátrányok: én mostanában már nem láttam sehol, úgyhogy ha elfogy, fel lesz adva a lecke, hogyan fogom pótolni.

Nektek melyik a kedvenc lakkotok?


No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe