FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-25

MENYASSZONYI SMINK ÁTALAKÍTVA

Tegnap bemutattam nektek Bettit. Ő a második menyasszony, aki rám bízta a megtisztelő feladatot, hogy én készítsem el a sminkjét a nagy napra, amikor igent mond az ő "mackójának". :-)



Ma a már látott smink átalakított verzióján van a sor, mutatom is, miről van szó...
Amint azt Ti is láthatjátok, a tegnapi kissé rendhagyó alsó kontúrt eltüntettem és helyette kapott egy kicsit dögösebb, füstösebb alsó-felső kontúrt.
  

Ami egy kis fejtörést okozott, az a szemöldök volt, mert sok helyen ki kellett tölteni a hézagokat és ezzel új kontúrt adni neki. Betti élőben picit sötétnek találta a színt, amivel dolgoztam. Ti mit gondoltok róla?





Azt hiszem ezeken a képeken látszik, hogy a kis menyasszonyom már sokkal jobban magáénak érezte ezt a verziót, mint az elsőt, így igazán felszabadultan tudott mosolyogni (aminek én különösen örültem, mert ez a biztos jele annak, hogy jó nyomon járok). :-)

Na jó, ezen a képen a széles vigyorban az instrukció is közre játszott ("Gyerünk, szeretkezz a kamerával!"), ami persze abszolút a vicc kategória, de célt ért: nagyon is őszinte volt a mosoly.

Aztán kipróbáltuk még ugyanezt a  sminket egy erősebb árnyalatú rúzzsal. Szerintem ez a fotókon sokkal jobban érvényesül (tudom, tudom, az előző menyasszonynál is az erősebb rúzsszín volt a mániám, de ez van).

Ti mit szóltok hozzá?




14 comments:

  1. Csodaszép! Ha egyszer sikerül férjhez mennem, én is simán rád bíznám a sminkem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biztos arra is sor kerül majd. :-) Még én is csak most kóstolgatom ezt a menyasszonyi sminkelést, és azért eléggé izgalmas, mert érzi az ember a nyomást a felelősség miatt, de emellett nagyon élvezetes és hálás feladat. :-)

      Delete
    2. Illetve pontosítok, egyszer már sikerült férjhez mennem, az akkori sminkem no comment, pedig "szakember" csinálta. Fejemet vertem a falba, mert a próbasminkelésen még teljesen másról volt szó.

      Delete
  2. Gyönyörű!
    Csatlakozom Bellalához, engem is sminkelhetnél menyasszonyként :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon szépen köszönöm, PAncsi! Persze a földrajzi elhelyezkedés sokszor közbeszólhat, de persze nagyon szívesen sminkelnének, ha úgy alakulna. :-)

      Delete
  3. Én is olyan szívesen vállalnék menyasszonyokat, de mostanában nem nagyon megy férjhez ismerős :-( Mindenesetre gyönyörű a smink, a menyasszony pedig igazi sugárzó mosolyú, látom, nem lesz gond a fényképeszkedésnél. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nálunk is elkeltek már korábban néhányan (őket nem én sminkeltem), de idén valahogy így alakult és boldogan mondtam igent a felkérésekre. :-) A menyasszony mosolyával kapcsolatban pedig teljesen egyetértek veled: Betti aztán tényleg nagyon tud mosolyogni (máskor is, nem csak a képek kedvéért). :-)

      Delete
  4. Az biztos, hogy gyönyörű menyasszony lesz belőle :)

    ReplyDelete
  5. Tegnap Bea volt, ma pedig Betti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beáta, Bea, Betti, Böjti... van egy pár variáció és ebből leginkább az utolsó kettőt használjuk a hölgy esetében, de az első bejegyzésbe pont a Bea volt soron... azért a képeken csak látszik, hogy ugyanarról a személyről van szó. :-)
      Bocs, ha nehezen követhetővé tettem a dolgot. :-)

      Delete
  6. Nagyon szép lett! Én az ilyen természetesebb hatású sminkeket szeretem jobban, de csak talán azért, mert ezeket félig el is tudom készíteni magamnak is. :D

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe