FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-18

MUA UNDRESSED SMINK 4.0

Úgy döntöttem, hogy ma aranyos leszek. ;-) Szinte csak 2 színt használtam a szememen a palettából és a képeket visszanézve úgy látom, jó kis párost alkotnak.



Kíváncsi vagyok, Ti mit szóltok majd hozzá, úgyhogy jöjjenek is a buherálatlan képek és a kísérőszöveg...


Képek természetes fényben:



                          
  



Az alapozás a szokásos volt (a hozzá használt termékek listáját ITT találhatjátok meg). Az egész szemhéjamat a MUA paletta 6-os árnyalatával lapogattam át és úgy satíroztam felfele, hogy a mélyítővonalon is túlmutasson egy picit. Aztán a mélyítővonalba a 9-es árnyalatot vittem fel és a széleket a szemöldökcsont irányába a matt világosbarna 3-as színnel satíroztam el.

Az alsó pillasornál a belső egyharmadot is a 6-os arany árnyalattal kontúroztam, a külső kétharmadra viszont már megint a 9-es szín került (ez a vonal felkapcsolódik a felső kontúrba). Végül a felső pillasor tövébe húztam egy nagyon vékony fekete kontúrt, elsatíroztam és a szempillákat két kiadós rétegben spiráloztam.

Az almácskákra egy régi bronzos Astor Perfect Blush pirosítóm került (007 - Perfect Toffee) és egy leheletnyi az Estée Lauder Signature Silky Powder Blush in Nude Rose pirosítóból. A számra az egyik kedvenc Catrice rúzsom került, mely a 'Shy Flamingo' névet kapta és egy pazar korallos-barackos árnyalat.

És végezetül egy kép vakuval (érdekes, hogy most a vakus kép sokkal jobban visszaadja a rúzs eredeti színét):

Ja és most ilyen kis GIF-ekkel játszok, mert azon gondolkodtam, lehet jó lenne csinálni egy 'step-by-step' sminkes bejegyzést GIF-ekkel megspékelve. Mit szóltok hozzá?


15 comments:

  1. Most járok itt elsőnek, de a halucikat is imádom, meg olyan jó rád nézni, kedvem lenne öribarinak fogadni. :D Szal olyan barátságos, kedves arcod és mosolyod van. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De drága vagy, köszönöm szépen! (Kicsit zavarban is vagyok.) Egy mosoly mindig jól jöhet, úgyhogy nem spórolok vele. :-)
      A halakat nemrég csináltam (a blogspoton könnyen be lehet illeszteni őket, csak azok mind unalmas pirosak, úgyhogy kicsit megbuheráltam a színüket), ha szeretnéd, szívesen átküldöm neked a html kódjukat(remélem, így hívják) és akkor neked is lehet virtuális akváriumod . :-)

      Delete
    2. Most látom csak a blogodon, hogy földrajzilag is sima ügy lenne a barátkozás, mert mindketten a 'kálvinista Róma' lakosai vagyunk. :-D

      Delete
    3. Éljen a Cívis powaaa! :D Egy pár halucit szívesen elfogadok, régen voltak korábbi blogon, szerettem nézegetni. :)

      Delete
  2. ugyanazt tudnám csak írni, mint az előzőhöz.. :]
    a végén még itt legjobb barinők lesztek :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...hát az egy váratlan és csodaszerű virtuális egymásra találás lenne... de persze soha ne mondd, hogy soha :-p Nyilván Verus sem barátkozik ilyen hiper gyorsan, csak ez volt a képek alapján az első benyomása (gondolom, ez olyan "the girl next door" érzés lehet). :-)

      Delete
    2. Így van! Vannak arcok, és mosolyok, amikre ha ránéz az ember, melegség tölti el, és az az érzése, hogy barátságos a másik, mert ezt sugározza. ^^

      Delete
  3. Szép színeket tartalmaz ez a paletta és ügyesen használod.
    A rúzsnak is jó színe van, jól áll :)

    Az én egyszer használatos kategóriába tartozó fényképezőgépem csak vakuval hajlandó az eredeti színeket rögzíteni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tök jó abból a szempontból ez a "7nap7smink" dolog, hogy magam is rájövök, nem kell 100 különböző termék egy sminkhez, ha van egy olyan darab, amit jól ki tudok használni (ez nagyban le fogja csökkenteni a nyaralásra vitt sminkcuccok számát).
      Az én gépem is csak egy szerény kis belépő kategóriás (bár sokat keresgéltem, mire kiválasztottam) és néha megküzdünk egymással, de összességében nagyon szeretem (persze néha nekem is vannak vágyálmaim több százezres profi masinákról... aztán persze arra ébredek, hogy bilibe lóg a kezem). :-)

      Delete
  4. Imádom ahogy mosolyogsz! (Még mielőtt félreértés esik, a pasikat szeretem :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon kedves vagy Bellala, köszönöm (és eszembe sem jutott félreérteni)! :-)))

      Delete
  5. Nekem nagyon tetszik ez az aranyos smink! Az arany a gyengém!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én egy ideig tartottam az aranytól, mert valahol azt olvastam, hogy sápaszthat, de persze most már vagyok olyan okos és tapasztalt, hogy tudom, csak a megfelelő árnyalattal kell dolgozni. :-) Szóval azóta én is nagyon szeretem (különösen egy kis mohazölddel vagy bronzbarnával megspékelve).

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe