FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-19

MUA UNDRESSED SMINK 5.0

Na a mai lesz az eddigi legegyszerűbb sminkverzió az eddigiek közül, de szerintem a végeredmény rendben van.

Össz-vissz két színt használtam a szemhéjamon a MUA palettáról...



A szemhéjam mozgó részét teljes egészében kitöltöttem az Essence Long Lasting fekete automata szemcerkámmal, majd az egészet elsatíroztam (a széleknél kissé felfele). Ezután az elősatírozott rész egészére a MUA Undressed paletta 12-es metálkék árnyalatát ütögettem fel. Ezt is elsatíroztam és átmentem a mélyítővonalon és afelett kb. egy fél centivel az 5-ös matt középbanra színű festékkel. 



Ugyanezzel a semleges árnyalattal kontúroztam az alsó szempillasort is. Végül a felső szempillasor tövébe húztam egy nagyon vékony fekete vonalat a szemhéj külső kétharmadán. 



Két nagy adag szempillaspirál és szemöldökkontúrozás után az arcomra egy régi nagy kedvenc az avonos Jillian Dempsey pirosítóm került (ami remélem, hogy egyszer majd újra kapható lesz, mert életem egyik legjobb - ha nem a legjobb - pirosítója).


Gondoltam, ha már ilyen kis színes lett ma a szemhéjam, akkor a szám legyen inkább visszafogott, így oda az új kedvenc 'nude' rúzsom, a Terra Naturi 01-es Nude Brown árnyalata került (ez most nálam a natúr aduász).

Szerintem ez a fémes kékes árnyalat olyan szép (hogy már csak ezért megéri ez a paletta (bár a tegnapi sminkben használt 6-os arany árnyalat is mesés)  és ez egy olyan hálás árnyalata a kéknek (nem mind ilyen ám!), amit a férfiak is szépnek látnak (konkrétan ebben az esetben a férjem jegyezte meg, hogy ez a szín nagyon jól áll).

Ti szerettek ilyen szép kékeket hordani a szemhéjatokon?

PS: Bocs, hogy ilyen sokszor leírtam a 'kék' szót, de erre azért elég nehéz szinonimát találni. :-)

6 comments:

  1. Egyre inkább érzem,hogy szükségem van erre a palettára... (meg ha legalább fele ennyire tudnék sminkelni, jaaaj..)

    ReplyDelete
  2. Bizony, nagyon jó kis paletta ez... a zárójelben szereplő rész pedig szerintem a legnagyobb bók a blog születése óta. KÖSZÖNÖM!!! :-))) Szerintem a jó sminknek csak két titka van sok elmélet és még több gyakorlat (például a satírozási technikámat én még mindig csiszolgatom, meg rengeteg trükköt próbálok ellesni cikkekből, posztokból és tutoriálokból). :-)

    ReplyDelete
  3. Hát igen.. gyakorolnom nekem is van még mit.. plusz az önbizalom sem árt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bár hölgyeknél a kort természetesen nem firtatjuk, de ha jól sejtem te még húszon innen vagy, én meg már harmincon túl és ez szerintem nagyban befolyásolja az ember önbizalmát. Nem mintha én egy nagy önbizalom bajnok lennék, de nagyjából már tisztában vagyok az erősségeimmel és a gyengeségeimmel és ettől nyugisabb lesz az ember. Azzal a nagyon izgalmas fiatalkori időszakkal ahol most Te tartasz pedig sajna együtt jár egy nagy adag bizonytalanság meg önbizalomhiány is, de szerintem ez egy pár év múlva jobb lesz. :-)

      Delete
    2. Jaa, 20-on túl vagyok már, egész pontosan negyedszázados, szóval nem a tinikori önbizalomhiánnyal szenvedek :)(de egyébként simán elnéznek 16nak)

      Delete
  4. Ó, ez is olyan kis jó smink lett. Grr, meg kell tanulnom mostmár sminkelni. Megesz a fene mikor ilyeneket látok. :D

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe