FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-07-20

MUA UNDRESSED SMINK 6.0

A smink, amit mára hoztam nektek szájhangsúlyos, így a szemhéjat eléggé természetes hatásúra festettem.

Aki a drámai szemfestés szerelmese, annak ez a nagy visszafogottság valószínűleg annyira nem fog bejönni, de aki szereti a hétköznapokon az olyan szemsminket, ami alig észrevehető, mégis szebbé varázsolja a tekintetet, az olvasson tovább. Ja és persze azok is, akik szeretik a bogyós gyümölcsök színére emlékeztető szájfényeket...


Hogy a középpontba emeljem ezt a remek kis NYC szájfényt, amit tegnap vettem akciósan potom 150 Ft-ért (majd később írok még róla bővebben, de egyébként az 587-es Wine n Dine árnyalat), a szemhéjamat nagyon természetes árnyalatúra árnyaltam. Így tehát a minimalizmus jegyében az egész szemhéjamra a 3-as árnyalat került, a mélyítővonalba (és a fölé egy picivel, hogy azért látszódjon is belőle valami) az 5-ös szín. Ezzel átfutottam az alsó szempillák alatt is, de csak nagyon finoman. A mozgó szemhéjra, a belső szemzugba  és a szemöldök alá pedig egy pici került az 1-es árnyalatből.



Voltaképpen ennyi volt a szemhéjfestés, szemceruzát egy dekát sem használtam, de azért két réteg szempillaspirál még felkerült a felső pillasorra (alulra semmi).
 

Azt már tudjátok, melyik szájfényt használtam, most már csak a pirosítóról kell lerántanom a leplet. Ez
egy limitált kiadású narancsos-korallos pirosító az Essence Legends of the Sky kollekciójából (a 01-es No Better Way to Sky árnyalat).

Ti szeretitek az ilyen minimál szemsminket erőteljesebb szájszínnel párosítani, vagy éppen pont fordítva  - a drámai szemfestés mellé visszafogottabb ajakszínt választotok?

9 comments:

  1. Nekem is kedvencem ez a két szín együtt. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem ezek pont olyan színek, amikkel minden erőlködés nélkül kb. 5 perc alatt ki tudja pofozni az ember a fizimiskáját (és nem lehet elrontani). :-)

      Delete
  2. Nagyon bejön ez a színpárosítás így!
    Egy kis szemceruzával és tussal nekem már normál (értsd nem visszafogott) szemsmink kategóriába tartozna.
    Tetszenek a sminkjeid, egyre jobban örülök, hogy én is megvettem ezt a palettát :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm, PAncsi! :-)Én is egyre jobban örülök neki, ahogy kezdem felfedezni a benne rejlő lehetőségeket. Iszonyat jól kihasználható színek vannak benne.

      Delete
  3. Szai letti ! Több kérdésem is van ( muszáj kérdeznem , mert nagyon tetszik a kreációd ). Szóval hol vetted a palettát és kb. mennyiért, de ami még ennél is fontosabb: amikor azt írtad, hogy az egész szemhéjadra alapnak a 3 szín került, az azt jelenti, hogy a belső szemzúghoz és szemöldök alá is, szóval mindenhova ? Szempillától szemöldökig ,
    És még 1x gratula.
    Zsuzsa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Zsuzsa! Nagyon örülök neki, hogy elnyerte a smink a tetszésed (ha van kedved, lesd majd meg az előzőeket is, hátha ott is találsz olyat, ami megtetszik). :-) Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre!
      Az egész szemhéj a teljes mozgó szemhéjat takarja, de a szemöldök alatti kb. 1 centis sávot és a szemzugot ekkor még kihagytam. A legvégén a világos bézzsel (3-as) alapozott egész részre felvittem a gyöngyházas fehéres 1-es színt és ugyanez került az eddig festetlenül hagyott belső szemzugba és a szemöldök alá is. Fúúú, ezt így leírni sokkal bonyolultabb, mint megcsinálni, de remélem így már el tudod képzelni. :-)
      A palettát ezekről a helyekről tudod beszerezni (én az első linkről rendeltem, mert nagyon megbízható az eladó, a másodikról nem tudok nyilatkozni, mert innen még nem rendeltem, de itt olcsóbb):

      http://barbeautysale.blogspot.hu/2012/06/ujdonsag-makeup-academy-pro-12-es.html

      http://makeupsaleblog-kicsi.blogspot.hu/2012/06/undressed-make-up-academy-legujabb.html

      Bármilyen kérdésed lenne még, fordulj hozzám bátran! :-)

      Delete
  4. Annyira jól áll neked ez a smink :) Imádom, nagyon szép vagy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, Niki! :-))) Pedig nem voltam biztos ebben a szájfényben mikor megvettem, mert vannak ilyen tévképzeteim, hogy a sötétebb rúzs/szájfény árnyalatok öregíthetnek (de úgy voltam vele, 150 Ft-ért megéri kockáztatni) és a képeket visszanézve végül megnyugodtam, hogy jó kis szín lesz ez nekem. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe