FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-08-04

FOTÓK: RIA & MARCELL ESKÜVŐJE

Na drágáim, kinyaraltam magam, úgyhogy itt vagyok újra és hoztam nektek mára néhány nagyon izgalmas képet, amiket már én is nagyon vártam.



Ez néhány Ria és Marcell esküvői képei közül, amikért külön köszönet, hogy a rendelkezésemre bocsájtottak. A menyasszonyi smink születését egyébként végigkövethettétek itt a blogon (1. smink, 2. smink, 3. smink, 4. smink).

Kicsit megszeppentem, amikor a 4 fős fotós/videós stáb bevonult a nappalinkba, de az igazság az, hogy nagyon élveztem a sminkelést a fiúk pedig lélegzetelállítóan szép képeket készítettek (ami persze ilyen mutatós menyecske mellett nem nehéz feladat). Nagyon kíváncsi leszek majd a videóra is.

A werk-képeket - amint azt láthatjátok - egy montázsra válogattam, de jöjjön még néhány kép, ahol Riát (és hites urát) csodálhatjátok meg teljes ünnepi pompájában...








 

Na mit szóltok hozzájuk? Igaz milyen jól mutatnak együtt? :-) 

11 comments:

  1. nagyon szépek,sok boldogságot kívánok! :)

    ReplyDelete
  2. Gyönyörűek!Sok boldogságot nekik!:)

    ReplyDelete
  3. Szépek! Sok boldogságot!♥

    ReplyDelete
  4. .szep par, sok oromet az eletben egyutt nekik!

    ReplyDelete
  5. Tényleg jól mutatnak egymás mellett... sok boldogságot!

    ReplyDelete
  6. Sok boldogságot nekik!! Nagyon jók lettek a werk-fotók is. :)

    ReplyDelete
  7. Nagyon szép! És szuperül mutat a fotókon is! Jól bírta végig? Mennyire bizonyult tartósnak (puszik/könnyek/bulizás)? Én is sajátkezű esküvői sminken gondolkodom, csak a tartósságától tartok egy kicsit, ha nem profi sminkes csinálja...mit tudnál tanácsolni? Üdv, Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, Anna!
      A smink remekül helytállt, de be kell valljam, nagyon izgultam, mert az esküvő napján reggel hétkor már 30 fok volt, ami a 9-kor kezdődő sminkelésre már 34 fokra emelkedett (árnyékban) és tudtam, hogy olyan dél körül lesz a kültéri fotózás (várromnál, kukoricatáblában stb.). Adtam a menyasszonynak mattító lapocskákat és szájfényt az S.O.S. sminkigazításhoz és megbeszéltük , hogy a kültéri móka után felugrik hozzám sminkfrissítésre.
      Ez utóbbi azt jelentette, hogy a szemsminkhez nem nyúltam, de újraalapoztam (amire Ria azt mondta, nagy felfrissülést jelentett neki a kánikulában). Ez összesen kb. 20 perc volt, de nagyon megérte. Ezt követően ez a felújított smink már hajnalig kitartott. Annyit trükköztem még, hogy egy nagyon vékony rétegben hajlakkot fújtam a sminkre és ez a helyén tartotta a dolgokat (elméletileg a sminkfixáló spray-k összetételükben nagyban hasonlítanak a lakkokhoz).
      Mivel én is vendég voltam, egész este kéznél lettem volna a sminkigazításhoz, de Ria nem érezte szükségét. Hajnal 1/2 5 körül jöttünk haza, akkor még mindig nagyon szép volt az ifjú asszony. :-)
      Összességében ami szerintem fontos: jól előkészített, hidratált és karbantartott bőr (sok víz, kímélő étrend és tápláló arckezelések a nagy napot megelőző hetekben), megfelelő alapozó (itt ez egy Vichy Aéra Teint Pure volt normál és kombinált bőrre), egy jó korrektor (Bourjois Healthy Mix) mattító púder (de ügyelni kell, hogy a kevesebb mindenképpen több), mattító lapocskák (én Essence-est használtam) és egy jó szemhéjfesték bázis (én az Art Deco-sra esküszöm). Remélem tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésed lenne még, nagyon szívesen válaszolok rá!

      Delete
  8. Nagyon szép! A smink, az ara, a vőlegény, az egész. :)

    ReplyDelete
  9. Köszönet csajok a sok jókívánságért az ifjú pár nevében is! Át fogom adni Nekik! :-)))

    ReplyDelete
  10. nagyon szépséges lett, gratulálok! és persze nekik is sok boldogságot, minden szépet és jót! ;)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe