FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-08-06

PÓTLÁS: MUA SMINK 7.0

Lógtam még Nektek egy sminkkel a 7 napos MUA smink-kihívásból (ami így cseppet kudarcba fulladt).


 


Viszont "jobb későn, mint soha" alapon most jöjjön a 7. smink megint összesen 2 szín (és egy fekete szemceruza) használatával... sőt, most a pirosítót is az egyik szemhéjpor helyettesítette...


... az egész mozgó szemhéjra a 6. árnyalat került, a mélyítő vonal felé pedig a 9-es és pirosítóként is ezt használtam.




A számra egy friss akciós (599 Ft) szerzemény került a Catrice Colour Show szájfényei közül, név szerint a Flirty Fuchsia árnyalat, amiért most nagyon odavagyok. Pont egy olyan árnyalat, amit bedobál reggel az ember a táskájába és bármikor átkenegetheti a csücsöri kis ajkait vele, még tükör sem kell hozzá és ez a visszafogott cukorkaszerű rózsaszín most nálam nagy kedvenc.



 Most ahogy újra átfutottam a képeket, elégedetten állapítottam meg, hogy egy kicsit csak sikerült barnulnom a múltheti nyaralás alatt. Általában úgy nézek ki mint egy pincebogár, mert nagyon félek a napozás hosszútávú kellemetlen hatásaitól ... magyarul attól, hogy ha sokat süttettem magam, a végén úgy fogok kinézni, mint egy kis aszott mazsola (így a napfürdőzést legtöbbször egy az egyben kihagyom). Úgyhogy most is óvatos duhaj voltam, és végig 50 faktoros naptejjel nyomultam és mégis sikerült barnulnom egy picit! Juhéj! :-) 

Ti bevállaljátok a napozással járó idő előtti bőröregedés rizikóját, vagy kencékkel (ne adj' Isten napozásmentességgel) óvjátok a bőrötöket?



9 comments:

  1. tök jó ki is fogom próbálni:)

    ReplyDelete
  2. nagyon szép ( mert egyszerűen nagyszerű ) a sminked .
    Elárulnád a színpalettád beszerzési helyét és nevét ?
    köszi
    zsuzsa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Zsuzsa! Örülök, hogy tetszik a smink és a paletta. Ez utóbbihoz ezen a két helyen is hozzájuthatsz (én az elsőtől rendeltem):

      http://barbeautysale.blogspot.co.uk/2012/07/ujdonsag-makeup-academy-pro-12-es.html

      http://makeupsaleblog-kicsi.blogspot.hu/2012/06/undressed-make-up-academy-legujabb.html

      Delete
  3. Mindig nagyon tetszenek a sminkedben a rúzsok....miket használsz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszenek! :-) Legtöbbször a natúrba hajló árnyalatok után nyúlok (fele-fele arányban használok rúzst és szájfényt).

      Mostanában ezeket használom a leggyakrabban: Catrice Colour Show szájfény (Flirty Fuchsia), Catrice Ultimate Shine rúzs (110 Shy Flamingo), Bourjois Effet 3D szájfény (42 Rose Symbolic), Terra Naturi rúzs (01 Nude Brown). A felsorolás legelső és legutolsó szereplője nálam a legkedvencebb mostanság (de a többit is nagyon szeretem).

      Sokszor ezzel a szájkontúr ceruzával szoktam eltompítani a saját szájszínem és tartósabbá tenni a használt szájfényt/ rúzst: L'Oréal Infaillible Lip Liner (708 Always Toasted)

      És egy erőteljesebb bogyószínű szájfény, amit még nagyon bírok: NYC Liquid Lipshine (587 Wine n Dine).

      Ha a keresőbe beírod bármelyiket, találhatsz mindegyikkel posztot is. :-)
      Szerintem össze fogom gyűjteni őket egy csokorba bejegyzés formájában is.

      Delete
  4. Tök jó lett, egyre inkább tetszik ez a paletta. :) Mire megjön életem első ecsetkészlete, nem ártana hozzá egy jó kis paletta is. :D

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe