FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-10-19

ILYEN VOLT BETTI & TIBI NAGY NAPJA :-)

Végre megérkeztek a csodás esküvői képek Betti és Tibi nagy napjáról Fejes Marci, a zseniális fényképész és profi csapata tolmácsolásában. (Marci további munkáit itt találhatjátok: http://www.fejesfoto.hu ).Gondoltam, ha már végigkövettétek a smink születésének útját, a "végtermékről" is mutatok néhány képet. Jó nézegetést!... :-)

 


És végül néhány kép, mely hűen adja vissza a közös ünnep hangulatát. :-)
Köszönjük Betti & Tibi, hogy ott lehettünk és együtt ünnepelhettünk Veletek! 
Még egyszer SOK BOLDOGSÁGOT!


4 comments:

 1. Nagyon szép volt a pár, Ti meg édik vagytok! :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó lett a blogbejegyzés! Köszönöm még egyszer a csodálatos sminkeket:-) Minden elképzelésemet felülmúlta:-D Puszi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Örülök, hogy tetszettek, öröm volt Veled dolgozni, drága. :-) Esküvői sminket már nem készítek többet Neked, de más alkalmakra nagyon szívesen. Csók :-)

   Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe