FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-11-10

A PORONDON : GARNIER ESSENTIALS ARCKRÉMEK

Mint két tojás, nemde? Pedig két különböző hidratálókrémről van szó a Garnier Essentials termékcsaládjából.  (Gondolom, csomagolás tekintetében  ez egy gazdaságos megoldás, de azért megerőltethették volna magukat egy kicsit jobban is a tervezői valami markánsabb megkülönböztető jeggyel.)


Bár ránézésre szinte semmi különbség (leszámítva azt a kicsi fehér és lila sávot a feliratban), a használat során kiderült, csak különböznek 1-2 dologban. Amelyiken a keskeny lila sáv van, az a bojtorján kivonatos, normál/ vegyes bőrre, mattító hatással. Ebből már a második tégellyel fogyasztom, amiből sejthető, hogy bevált (mindjárt leírom azt is, miért).



A másik a szőlőmag kivonatos verzió, ami a doboz szerint (amit már sajna rég kidobtam) normál bőrre való, viszont a tégely szerint szintén normál/ vegyes bőrre. Ő már pár használat után átköltözött Anyukámhoz, amiből sejthető, hogy ez nem vált be annyira. Jöjjenek a részletek...
A szín szerintem lényegtelen, de a szőlős enyhe zöld, míg a bojtorjános fehér. Illat tekintetében mindkettőt imádom: a bojtorjános olyan tisztaság illatú, míg a szőlősnek frissítő gyümölcsös illata van. Nekem mind a kettő telitalálat.

A bojtorjános krém könnyű, enyhén zselés állagú, vizes bázisú krém, amit csak úgy szív magába a bőröm. Reggelente az arctisztítás után egy babszemnyit szoktam az arcomba masszírozni és kb. egy perc alatt teljesen felszívódik és bársonypuha bőrt hagy maga után. Ezután legtöbbször a Garnier BB krémem szokott következni, ami nagyon egyenletesen terül el az előkészített bőrön. Mivel zsíros a bőröm, ezután még jön egy kis púder is és utána egész nap puha, hidratált és egészséges fényű (de nem zsíros) marad a bőröm.


A szőlőmag kivonatos krém esetében viszont azzal kellett szembesülni, hogy valamiért nem szívja olyan jól be a bőröm és felvitel után olyan, mintha egy vékony filmréteg maradna az arcomon, s egy idő után be is zsírosodik. Pedig nagyon szerettem volna szeretni, mert isteni az illata, de nem jött be (viszont Anyu szereti, így nekiadtam).

Ti próbáltátok már bármelyik Garnier hidratáló krémet? Van kedvencetek vagy nagy csalódásotok?





9 comments:

  1. Szerintem olyanok, mint két túlméretezett génkezelt borsó.

    Nem próbáltam, legalábbis nem hagyott bennem olyan nyomot, amire kicsit is emlékeznék.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Túlméretezett, génkezelt borsó". :-D Tényleg olyanok. Akkor tekintsünk el a Garnier krémektől. Mi az aktuális kedvenc arckrémed? :-)

      Delete
  2. Hát elég érdekes ez a csomagolás ... :-)
    Valamiért idegenkedem a Garnier márka termékeit az arcomra kenni (ha jól emlékszem, az előző kozmetikusom nagyon nem ajánlotta), így a BB krémeken kívül nem is próbáltam mást, és azok sem lopták be magukat a szívembe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tényleg nem esztétikai csúcsélmények, de ez a bojtorjános "génkezelt borsó" mégis nagyon a szívemhez nőtt. Te most milyen hidratálót használsz?

      Delete
  3. Én is épp most vettem egy szőlős/koffeines éjszakait és egy bojtorjánosat. :) Nekem mind a kettő tetszik, jól beszívódnak, és finom puha a bőröm utána. Én több garnier terméket is használtam már, és a kedvencem a szőlőmag kivonatos arclemosó tej volt. :) Most ezeket akciósan újítottam be, és a kettő együtt 2350 ft-ba került úgyhogy még gazdaságosan is jöttem ki belőle. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy neked mindkettő bejött. Lehet, hogy csak az én bőrömnek van ilyen fura anatómiája. :-D Nekem régebben volt szőlőmag kivonatos tonikom, és az is elég jó volt.

      Delete
  4. Én most a bojtorjánosat használom, és nekem is nagyon bevált. Sima, puha és hidratált lesz tőle a bőröm, és még mattít is. A bőröm nagyon szereti, azt vettem észre. :)

    ReplyDelete
  5. Nekem tetszik a csomagolás. Egy jó nappali krém nekem sem ártana. ^^ Meglesem majd ezeket!

    ReplyDelete
  6. A bojtorjánosat használom már 4-5 hónapja. Egyszerűen imádja a bőröm :) Úgy issza be, mint a száraz szivacs a vizet. Utána órákig puhának érzem a bőröm, és nem is fényesedik ki tőle úgy, mint más eddig próbált hidratálóktól. Nekem nagyon bevált :)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe