FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-11-11

VERSENYZÉSRE ADTAM A FEJEM

Életemben először versenyzésre adtam a fejem (természetesen sminkversenyről van szó) és nagyon izgulok, mi fog kisülni belőle. Este jövök a részletekkel (és több képpel), addig is itt egy kis betekintés arról, mit "követtem el". :-)


8 comments:

 1. Nagyon szép lett! :)
  Én is jelentkeztem, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. :D
  Érdekes egyébként, de épp pár hete írtam facebookon, hogy ha jön megint ilyen amatőr sminkverseny, akkor kajak benevezek, erre pár napra rá Erzsi kihirdette a versenyét. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt a kis posztod pont láttam és szerintem remek, hogy belevágsz. Nekem is ez lesz az első ilyen jellegű megmérettetésem, úgyhogy be vagyok sózva rendesen. :-)

   Delete
  2. Hát igen, ki kell próbálnunk magunkat új dolgokban, bár azért lássuk be, "kis" előnnyel indulsz. :D

   Delete
 2. oooh. ebből lehetne egy step-by-step légyszi? már régóta keresek ilyen barna szemsminked, de mindegyik nagyon bonyolult. ez viszont nagyon tetszik :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi szépen, Vikii! :-) Akkor mindenképpen csinálok majd hozzá egy step-by-stepet (olyat még úgysem csináltam). Egyébként tényleg nem egy nagy ördöngösség.

   Delete
 3. milyen palettát használtál?csak nem MUA???:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, MUA Undressed-et, plusz az Avon négyes palettái közül a Mystery-t. :-)

   Delete
  2. nagyon szép, én szavaztam, hajrá:)

   Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe