FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-11-11

A SMINK SZÉPÍTŐ EREJE - SMINKVERSENY

Aki ma már ellátogatott a blogra, az tudja, hogy beneveztem életem első sminkversenyére Erzsi blogján, a Természetes Szépségen alias Bioarcápoláson. A feladat az, hogy megmutassuk, a smink szépítő erejét egy előtte-utána képpár segítségével. Nos, az "előtte" nálam így néz ki (kicsit sápadt, fakó és színtelen, de az enyém). Erre a tiszta vászonra szoktam reggelente az arcom szebbik változatát felfesteni, ami így néz ki. Ezen a  képpáron szerintem látszik, milyen pluszt jelenthet egy jól irányzott "sminklöket". Ezt neveztem be a versenyre és arra szeretnélek kérni Titeket, hogy ha tetszik, dobjatok egy szavazatot rám.
Ehhez annyit kell tennetek, hogy IDE kattintotok és vagy hagytok egy megjegyzést azzal, hogy a 33-as versenyzőre (azaz rám) szavaztok, vagy a jobb oldalsávon beklikkelitek a '33. LETTI'-t és rányomtok a 'Vote' gombra.

Csak egy pár kattintás, de nekem sokat jelentene. Köszönöm szépen! :-)


 Egyébként érkezett egy kérés, hogy csináljak step-by step bejegyzést erről a sminkről, úgyhogy ezt mindenképpen el fogom készíteni a közeljövőben.
3 comments:

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe