FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-19

BÁTORSÁGPRÓBA

Egy korábbi bejegyzésemben már írtam nektek az ősz egyik sminktrendjéről, melynél az élénk színű száj van  a főszerepben. Ezen felbuzdulva, gondoltam megmutatok nektek két nagyon szép és nagyon feltűnő árnyalatot az Astor Color Last VIP sorozatából...


Az egyik egy ütős fukszia szín, mely a Fuchsia Allure (132) névre hallgat. Míg a másik egy igazán tüzes vörös árnyalat nagyon apró aranyszemcsékkel megspékelve. Ez utóbbi a Privilege Red (244) névre lett keresztelve. Első ránézésre is megmondható, hogy ez a két szín nem szívbajosoknak készült, mert nagyon erőteljesek - kifejezetten merész csajoknak valók.



Így néznek ki vaku nélkül, nappali fényben:


 Amiért külön csillagos ötös jár nekik az, hogy über pigmentáltak és iszonyat tartósak. Amikor le akartam szedni a karomról a rúzscsíkokat, szanaszét dörzsöltem az alkarom zsebkendővel, és még ez után is így néztem ki:


 Ez úgy gondolom, elég meggyőző tartósság. Ritkán találkozok ilyen erősen pigmentált és ennyire tartós színekkel. Itt nem csak üres frázis a "long lasting", azaz "hosszan tartó" kifejezés.

A vörösről a számon sikerült még egy képet csinálnom, mielőtt lemerült volna az aksija annak a fránya fényképezőgépnek (szánom-bánom, de se kontúrozás, se precíz ecsettel felvitel, csak úgy snasszul egyből a rúzsos tégelyből.... nagyon fogytán volt az időm): 


 Szóval látszik, hogy színintenzitás az van dögivel (majd ha lesz egy kis időm és teli aksim, a másikról is csinálok egy képet, de egyébként az is hasonlóan erőteljes szín a maga kategóriájában). Egyébként a viselése nagyon kellemes. A rúzs textúrája sűrű, de felvitel után nagyon puha, kellemes érzés, nem szárítja az ajkakat, amiért külön piros pont jár.

Az egyetlen problémám már csak az, vajon mikor lesz alkalmam és merszem hordani ezeket a színeket, mert hősiesen bevallom, általában csak addig látok fantáziát egy ilyen erős színben, amíg felteszem, aztán inamba száll a bátorságom és végül csak lecserélem valami szolidabbra. (Nem tudom, miért van ez, de szemhéjfestékek tekintetében valahogy sokkal bevállalósabb szoktam lenni...) De legalább most be tudtam mutatni ezt a két színt nektek.

Ti bátrabbak vagytok nálam élénk színű rúzsok tekintetében?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe