FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-26

BENNFENTES

Ritkán találok olyan videót, ami valódi betekintést enged a sztárok szépségtitkaiba. Ez a három részes tutorial viszont pont ilyen, ezért nagyon élveztem...

Forrás: starity.huBár a karizmatikus egyéniségén kívül  eddig nem nagyon tett le mást az asztalra, az viszont vitathatatlan, hogy Kim Kardashian egy gyönyörű nő, aki minden nyilvános szereplése alkalmával makulátlan sminkkel és frizurával jelenik meg a nagyközönség előtt. Ezekben a videókban a privát sminkmestere mutat be egy sminket Ms Kardashianen (azaz most már Mrs Humphries).

Jöjjön tehát az első rész:
Ez a videósorozat második része:És íme a harmadik:Az egyetlen kifogásom a videókkal kapcsolatban a minőségük, de egyébként remek anyag. Jó szórakozást hozzájuk! :-)

Ha ti is ismertek hasonló videókat, osszátok meg velem!

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe