FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-12-26

FOTD - KARÁCSONYI SMINKEM / MY XMAS MAKE-UP

Ábrándozgattam én itt karácsonyig, milyen extra sminket fogok a neves alkalom tiszteletére összerittyenteni, aztán a vége persze az lett, hogy tiszta rohanás volt a tegnapi nap és így nem volt időm sokat szöszölni. Ez lett a végeredmény...
I was dreaming about creating many different extreme make-ups for Xmas but at the end, of course, it turned out that the whole day became a rush so I didn't have too much time to spend on my look. This is what I had time for...Ja és a képek a nap végén készültek szóval már egy kicsit viseltes az összkép... de remélem megbocsájtjátok!

And the pics were taken at the end of the day so ,by then, the make-up had become a little bit worn out... but I hope that you'll forgive me!

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe