FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-12

FOTD - FELÜL SEMMI ALUL MINDEN

 A mai sminkemet Niki legutóbbi posztja inspirálta a Made in Beauty-n. Ebben egy szemet gyönyörködtető, full extrás szemhangsúlyos sminket mutatott be, és a bejegyzés címe "Alul semmi, felül minden" volt. Nos, én elkészítettem ennek az ellenkezőjét, a "Felül semmi, alul mindent". :-)

Itt láthatjátok a smink főszereplőit: a kedvenc Bahama Mama bronzosítómat a the Balm-tól, a Legends of the Sky pirosítóm az Essence-től, egy "no name" szájkontúrceruza a fodrászkellékestől (na jó, van neve: Carlo di Roma, ami egy olasz sminkmárka, amit Spanyolországban gyártanak). :-)
És utoljára, de semmiképpen sem utolsó sorban egy csudijó rúzs az Aldiból, mely az OC Lipstick névre hallgat és ez egész pontosan a 05-ös Rubin Red árnyalat (és azt kell, hogy mondjam, a pár száz forintos ár ellenére van olyan pigmentált és tartós, mint sok több ezer forintos vetélytársa).

Ezeken kívül csak a szokásos alapozó-korrektor-púder-szempillaspirál kombó van rajtam. Semmi szemhéjfestés (ami nálam igen ritka). De mit is szövegelek ennyit itt, ha szeretnétek látni a full szájhangsúlyos végeredményt, katt a 'TOVÁBB OLVASOM' gombra. És tessék ám véleményezni is (a férjem például utálta, mert nem bírja az ilyen élénk rúzsokat, így a fotók elkészítése után egyből le is mostam... szóval mindenre fel vagyok készülve)! :-)))



 Nos, mi az ítélet?

8 comments:

  1. Szerintem gyönyörű! Jól tudom, hogy csak a Müllerben lehet/lehetett kapni ezt a pirosítót?

    ReplyDelete
  2. Én ott vettem, de mintha láttam volna a Rossmannban is... de nem biztos. Holnap benézek az egyikbe és lecsekkolom, aztán megírom majd, mire jutottam. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi. Nem láttam még egy Rossmann-ban sem csak azért. Müller pedig nincs a közelemben, vagyis nem esik útba sehol amerre járni szoktam. :/

      Delete
    2. Megnéztem és sajna nincs, ezek szerint tényleg csak a Müllerben lehet kapni. :-(

      Delete
  3. Nagyon jól áll, és szép a rúzs színe! :]

    ReplyDelete
  4. .ez nem tetszett a ferjednek???? pedig nagyon jol all ez a ruzs :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az ő véleménye az, hogy a fehér bőr és a vörös rúzs túl kontrasztos (kis finnyás), de aztán megsajnált és azt mondta, képen azért nem néz ki olyan rosszul. :-D Ettől függetlenül elég nyitott a "műveimre". A múltkor is szemrebbenés nélkül nézte végig, ahogy egy nagyobbacska adag színtelen szájfényt kenegetek a feketére pingált szemhéjamra és a végeredményre is rábólintott: http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/01/fotd-fenyes-fekete-fotd-black-shining.html

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe